May 31

Als elk jaar nadert het carnaval seizoen, wordt u opnieuw geconfronteerd met de vraag: Hoe kan ik vermommen mezelf? En ten laatste, wanneer je deze vraag verdringt lang genoeg en de tijd is krap, u geconfronteerd met het probleem: Wat heb ik in een haast uit bestaande? En dan creativiteit. Als je technisch begaafd en een zogeheten Blue Men (blauwe werk overall of jumpsuit) bel uw eigen, dan ga je net als overall.


Overalls voor Carnaval - een creatieve kostuum idee


Een blauwe man kan niet alleen als werkkleding dienen. © Gabi_Schoenemann / PixelioWat je nodig hebt:

  • blauwe werk overall (of tuinbroek), genaamd "Blue Man"
  • eventueel blauw T-shirt
  • blauw carnaval make-up
  • diverse accessoires

Soms, net wanneer de tijd is kort, het is niet makkelijk om te komen met een goed idee voor een leuke en effectieve Carnaval vermomming bestaat mogelijk uit bestaande. Nou, een "lappenpop" voor sommige oude, fragmentarische kledingstukken gaat, maar echt grappig dat je niet vinden?

Waarom de blauwe mens heeft het potentieel om Carnaval vermomming

  • Ga maar in je overwegingen gewoon eens letterlijk het ding aanpak. Voorbeelden van zo'n ding zou zijn over de 'spierpijn' (een stenen bekleding op een spier overhemd), de "Suppenkasper" (een paneel met een luide gelijmd of genaaid Tütensuppe verpakking make-up als 'Punch'). Ieders favoriete, maar waarschijnlijk nooit echt gezien vermomd als "match" (naakt met alle door zelf werdendem rood hoofd), moet je wel twee keer nadenken.
  • Beter is er al de "blauwe man". De kleur blauw als de staat blauw om overmatig alcoholgebruik - Voor dit, kunt u een aantal verschillende verenigingen samen associëren. Bent u gemakkelijk een blauwe man.

Om volledig blauw voor carnaval zijn

  • Als basis dient het geval genoemd overalls. Is het niet een jumpsuit, maar overalls, moet u ook een mogelijke lange mouwen, blauw shirt.
  • Schminken handen, gezicht en hals blauw met carnaval make-up. Voor de handen, dan kunt u ook het aantrekken van blauwe handschoenen alternatief natuurlijk.
  • Voor je haar, heb je verschillende opties. Er zijn carnaval handel zowel blauwe pruiken en haarkleuren die opnieuw kunnen worden uitgewassen. Een blauwe pet of een hoed kan hier nog steeds af van de outfit.
  • In de letterlijke zin van "blauwe kleur" Je zou klaar zijn. Maar je kunt natuurlijk toe te voegen aan het drinkwater aspect en gaan met de juiste accessoires voor carnavalsfeest. Hier en daar naaide een paar lege plastic flessen bier of blikjes, of gewoon op een lint rond de hals sterk bewijs hier.

Wees niet te letterlijk nemen omwille van deze tweede aspect veiligheid van. Anders kan het gebeuren, dat vanaf uw geestige blauwe man aan het eind van de avond een beetje gênant "blauwe man" is.

Tags: Vrije tijd, carnaval, kunsten en ambachten, kostuums, vermommingen, Overall

Gerelateerde Artikelen aan Overalls voor Carnaval - een creatieve kostuum idee

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden