May 30

Het energieverbruik waarde kan u niet precies vertellen wat de kosten voor energie zal terug naar je toe komen. Maar hij biedt een aanwijzing dat je altijd moet nemen.


Over het energieverbruik identiteit waarde te bepalen van de kosten van energie


Het energieverbruik waarde kan slechts bij benadering conclusies over de energiekostenOver uw Energieverbruik identiteit waarde

De waarde is alleen informatie over het energieverbruik van het gehele gebouw, om conclusies te trekken over een woningen zijn dus onmogelijk. Als u kopen of huren van een hele huis, om conclusies te trekken over de toekomstige kosten zijn mogelijk.

  • Het stroomverbruik waarde is gebaseerd op het vloeroppervlak van residentiële gebouwen door de Energy Conservation Act van 2007. Deze parameter verwijst naar de verwarmde bouwvolume, omgerekend op bouwgebied. De waarde wordt in het energieprestatiecertificaat ingevoerd.
  • Om de werkelijke energieverbruik stromen te berekenen in de afgelopen drie jaar. Als u wilt conclusies over de toekomstige energieverbruik te maken, moet u weten als het gebouw werd bewoond in de afgelopen drie jaar. Was er een lange vacature, kunt u conclusies te trekken. Hoewel probeert een zogenaamde standaard te berekenen, maar in een gebouw dat niet is bezet, kan niet worden geteld met een zinvolle waarde.
  • De productie van warm water kan stromen in de berekening, maar hoeft niet. Als eigenaar en verkoper zijn gepleegd in het aantonen van een lage energiebehoefte, moet je verwachten dat alleen de benodigde energie voor verwarming wordt beschouwd.
  • Het werkelijke verbruik van de laatste drie jaar, zoals de VDI 3807 (2013) schrijft, omgerekend naar een gemiddelde van de controlerende lucht. Geciteerd door Advertenties argument dat de "koude winter in de afgelopen jaren" in aanmerking worden genomen, is onjuist.

Aangezien er slechts een recht op een energieprestatiecertificaat, het energieverbruik waarde is vaak de enige manier om iets over de kosten van energie te leren. Hij geeft slechts gebrekkige informatie, dus proberen om inzicht te krijgen in de rekeningen krijgen in de afgelopen jaren. Dit zijn een betere indicatie van de energiekosten.

Indicatief voor toekomstige kosten

Probeer uit te vinden de geplande vloeroppervlak. Als dit niet mogelijk is, op de volledige verwarmde ruimte van het huis voor de berekening.

  1. Vermenigvuldig dit met het energieverbruik waarde. Om een ​​gemiddeld energieverbruik in kWh, die wordt verstoord door de lucht af te stellen.
  2. Om te trekken uit de aldus vastbesloten om conclusies te trekken over de kostprijs, moet u om uit te vinden van de huidige kosten van energie. De leveranciers van gas of warmte noem de prijs per kWh, het gas rekeningen soms alleen de prijs per kubieke meter. Stookolie heeft een calorische waarde van ongeveer 11 kWh per liter. U moet de liter prijs te delen door 11 om de kosten per kWh van stookolie te berekenen.
  3. Als u de berekende gemiddelde energieverbruik met de kosten van energie per kWh te vermenigvuldigen, krijg je een indicatie van de jaarlijkse energiekosten.

Als u alle andere informatie, is het meestal alleen over de kosten van verwarming. Denk aan de berekende omvang dan het absolute minimum. Ze zullen waarschijnlijk aanzienlijk hogere kosten. Voordat u niets. De kans dat de kosten lager, is zeer laag. Meer dan deze indicatie van de minimale verbruik kan niet de energie waarde. In afwezigheid van andere gegevens, dit is beter dan niets.

Tags: betekenis, energiekosten, Real Estate, House

Gerelateerde Artikelen aan Over het energieverbruik identiteit waarde te bepalen van de kosten van energie

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden