May 30

In Microsoft Outlook kan sterk kunnen worden opgenomen. Om een ​​zoekopdracht kan volledig worden uitgevoerd, moet indexering gebeuren. Als het zoeken mislukt, kan verantwoordelijk zijn voor een defect te indexeren.


Outlook indexeren - functie en het oplossen van problemen


Onjuiste Outlook indexering zorgt problemen.Het zoeken in Outlook

Microsoft Outlook is een nuttige office software en wordt gebruikt als een kalender, adresboek en e-mail client. Heeft u veel adressen, e-mails en agenda-items, zodat het programma de database zeer groot kunnen worden. Een zoektocht meestal alle individuele items worden doorzocht. Via het zogenaamde index die niet direct noodzakelijk of kan sneller vonstattengehen.

  • Om de zoektocht naar goed en snel te werken, moet indexering worden gedaan. Dit belangrijke proces is automatisch als een regel. Het is (index) wordt gecreëerd en dat zoekt kunnen sneller in de gegevensbank, een soort inhoudsopgave worden uitgevoerd.
  • Wilt u Outlook om een ​​zoekopdracht uit te voeren en onderbreekt het proces met een foutmelding, dit is meestal te wijten aan een verkeerde of onbestaand indexering. Gelukkig kunt u ook de belangrijke functie handmatig uitvoeren en hebben niet om het programma opnieuw te installeren. Een nieuwe index kan echter een lange tijd duren.

Voer een handmatige indexering

  1. Start het programma Microsoft Outlook 2007 en klik boven op "File" en vervolgens "Opties". In een latere versie van Outlook, moet u deze stappen ook werken.
  2. Vervolgens selecteert u "Bladeren" en klik op de "Opties voor indexeren".
  3. Zet in het nieuwe venster controleer de "Microsoft Outlook" en bevestig uw keuze met "Ok".
  4. Klik vervolgens op "Geavanceerd" en selecteer in het nieuwe venster "Maak een nieuwe" uit.
  5. Nadat je op "OK" klikt, zal de software een nieuwe indexering uit te voeren en het creëren van een index. Na dit proces wordt de zoekopdracht in Outlook opnieuw moeten werken zonder problemen.

Tags: software, Outlook, Microsoft Outlook

Gerelateerde Artikelen aan Outlook indexeren - functie en het oplossen van problemen

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden