June 1

Veel postorderbedrijven klant heeft gehoord van OTTO Media Boeken en meer. Het bedrijf van het postorderbedrijf biedt klanten een clublidmaatschap. Wie lid wil worden, moet echter vooraf worden geïnformeerd precies wat de voorwaarden.


OTTO Media Boeken en meer - dat doet de club lidmaatschap


Bij OTTO Media één bestelling per kwartaal conditie. © Alexander_Klaus / PixelioOTTO Media Boeken en meer

OTTO Media is een soort boek club, waar je moet bestellen regelmatig.

  • Lidmaatschap bij OTTO Media Boeken en meer wordt vaak aangeboden via de telefoon, vaak het aangeroepene klant bij het verzenden van de thuisbasis van de Groep. Door het aanbieden van een club lid te worden, is een premie verbonden, momenteel krijgt u uw eerste bestelling een korting ter waarde van 25 euro of een boek geschenk van gelijke waarde. Echter, je moet niet meteen een beroep, maar zal in de eerste plaats informatie over de voorwaarden die u ontvangen met de toetreding.
  • Een andere manier om een ​​club lid te worden, is op de website van het bedrijf. U kunt inloggen met uw persoonlijke gegevens nadat u de Algemene Voorwaarden en de Club voorwaarden hebben aanvaard. Na registratie en bevestiging per e-mail kunt u doorgaan om in te loggen met uw e-mailadres en een wachtwoord in te bestellen.
  • Als lid kun je boeken te kopen, maar ook andere items, zoals dvd's, kaarten, kalenders of games kopen bij OTTO Media, waar je boeken tot 25 procent goedkoper. In de boeken zijn er zogenaamde club versies die verschillen van de problemen van de uitgevers uitzien, maar dezelfde inhoud mee. Sinds het boek prijzen niet van toepassing op deze boeken, minder kost je. Een brochure met de actuele aanbiedingen, krijg je gestuurd op kwartaalbasis, op de website kunt u ook zoeken naar aanbiedingen.

Hoe de Club-lidmaatschap

De Club-lidmaatschap OTTO Media Boeken en meer aantal voorwaarden zijn verbonden. Overweeg dan ook de vraag of het aanbod voor u winstgevend.

  • Als Club lid, moet je om iets te kopen elk kwartaal. Dit hoeft niet per se een dure boek te zijn, kan het ook een goedkoper product zijn - bijvoorbeeld een kaartje - zijn een verplichting om te kopen per kwartaal, echter. Koop jezelf of iets te kopen die niet in een van de circa 220 lokale vestigingen iets wat je, het bedrijf stuurt naar de huidige top verkoper, dus uiteraard ook de gemaakte kosten. Dit vertelt je niet te doen, moet je 14 dagen om hem terug te sturen en selecteer iets anders.
  • Bij een lidmaatschap van de club, zijn je meestal gebonden voor twee jaar, dat betekent dat u de tijd om een ​​product te kopen op dit moment acht te hebben. Kondigen uiterlijk drie maanden voor het verstrijken van de leden per telefoon, e-mail, fax of e-mail, deze automatisch met een jaar verlengd.
  • Zijn gehouden regelmatig genoemd Gold Plus Actie Weken waarin u ontvangt een extra 25 procent korting op een bepaald bestseller. De kosten van verzending van alle boeken die je hebt om jezelf te dragen, kan je het hebt, maar kan ook in een winkel te sturen om ze daar te halen.
  • Hebt u uitgegroeid tot een club lid, heb je twee weken de tijd om het te krijgen opnieuw om van gedachten te veranderen. Als u dit doet, moet u het lidmaatschap intrekken schriftelijk binnen 14 dagen.

Overweeg Dus, als je dol op lezen en regelmatig bestsellers of vaak weggeven boeken die lidmaatschap loont voor u. (Status 12/2012)

Tags: Vrije tijd, boeken

Gerelateerde Artikelen aan OTTO Media Boeken en meer - dat doet de club lidmaatschap

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden