May 30

In ieder gezonde oor is oorsmeer, zelfs bij baby's die zo moeten zijn. Gebruik nooit wattenstaafjes om de oren schoon te maken, maar ze kunnen grote schade veroorzaken.


Oren reinigen van de baby - zodat je het goed


Om de oren van een baby schoon te goed.Wat je nodig hebt:

  • Flanel
  • Watten
  • warm water

Geelachtig was, opknoping van de oren, ziet er zeker niet leuk. Maar eigenlijk moet je blij mee, als je baby heeft genoeg oorsmeer. Dit heeft een beschermende functie en weert ziekteverwekkende kiemen, maar net zoals hij vervoerd Daarnaast puin van de oren. Wattenstaafjes of zogenaamde Q-tips mag nooit worden gebruikt om de oren schoon te maken, omdat deze kan meer schade veroorzaken dan we dachten.

Zodat u uw oren kunt schoonmaken van een baby

  1. Gebruik nooit wattenstaafjes in een baby. U kunt onbedoeld verwonden het trommelvlies wanneer de baby wordt heen en weer. Daarnaast drukt de oorsmeer dieper in het oor meestal binnen. Zo een Schmalzpropf kan vormen, die de oren kunnen verstoppen.
  2. Als oorsmeer in de oren, dus hij moet daar blijven. Maar sommige van het bereikt naar buiten, je kunt het gemakkelijk verwijderen.
  3. Neem wat watten of een washandje met een beetje warm water en een borstel, zodat oren wanneer er iets oorsmeer naar buiten is gekomen.
  4. De uitwendige oor of het gebied achter de oren, dan kunt u reinigen met een washandje en een beetje warm water. Maar niet borstel om vast, want dit is meestal erg ongemakkelijk voor baby's en peuters. Druk op de washandje of watten en nooit diep in de oren binnen.
  5. Vergeet niet dat uw oren zijn zelfreinigend systeem. Je moet hier geen overmatige hygiëne maatregelen, zou dit meer kwaad dan goed doen.

Tags: baby, water, zorg, borstelen, oren, oorsmeer, washandjes

Gerelateerde Artikelen aan Oren reinigen van de baby - zodat je het goed

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden