May 30

Niet alleen dat, de vingers kijken onverzorgd, gedeeltelijk ruik de vinger van zware rokers ook massaal want hier vestigt nicotine en vingers verkleurd deels geel. Er zijn een aantal remedies voor de rokende vingers.


Oplossing voor het roken vinger - verwijderd met huismiddeltjes nicotine


Roken vingers handelen onverzorgd.Wat je nodig hebt:

 • Citroenen
 • Kom
 • Wattenschijfje
 • Bakpoeder
 • Puimsteen
 • Nagelborstel

Remedy vergeelde vingers

Het meest getroffen zijn de voorkant vingertoppen van index en ringvinger zoals u de sigaretten hier te houden meestal. Door nicotine de juiste plaatsen geel verkleurd zijn en ruiken deels onaangenaam. Als het slechts een lichte verkleuring, die bij u is, kunt u eerst proberen met een oude huis remedie om de rokende vingers te bestrijden.

 1. Om dit te doen drukt 1-2 citroenen en het verzamelen van het citroensap in een kom.
 2. Dan neem een ​​wattenschijfje bij de hand en dompel het in citroensap.
 3. Nu kunt u uw vinger met de wattenschijfje roken wrijven.
 4. Herhaal dit proces als dat nodig is 1x per week, zodat je vingers roken blijven schoon.

Als het vuil niet te sterk is, kan u veel succes met deze oplossing voor het roken van de vingers al op te nemen. Je vingers zijn nu aangename geur zoals citroen.

Als de vingers zijn hardnekkige rokers

 1. Dit werkt het beste deze methode na het douchen of baden, omdat de huid wordt dan eh verzacht. Neem dan een puimsteen handig en bevochtigen hen.
 2. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid zuiveringszout op de natte puimsteen en beginnen voorzichtig het roken vinger zodat geeft. Gebruik niet te veel druk, die anders zouden kunnen zetten beginnen. Als de verontreiniging is niet al te sterk is, kunt u als alternatief eerst proberen met een spijker borstel en zuiveringszout. Natuurlijk is dit zachter op de huid.
 3. Spoel vervolgens de rokende vingers in schoon water grondig. Normaal gesproken moet nu verdwenen de gele residuen. Dit proces zal vaak moeten maken als de vingers schoon moet blijven.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Oplossing voor het roken vinger - verwijderd met huismiddeltjes nicotine

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden