May 30
Open XLSX-bestand - dus het zal werken
01:03

 • Open WPS bestand - hoe het werkt
 • Bestand openen met de bestandsextensie "ODS" - als functie ...
 • Zet xlsx naar XLS - hoe het werkt
 • Plaats kalender in Excel - hoe het werkt
 • Open XLR bestand - zo gaat het
 • Office 2007-update uit te schakelen - dus het zal werken
 • Open een VCF bestand - hoe het werkt
 • Sluit Excel-bestanden met elkaar - hoe het werkt
 • Open MDB File - Instructies


Video van Benjamin Elting1: 03

Moeten hebben gedownload Als u een XLSX-bestand krijgen gestuurd of en ze kunnen niet worden geopend, is dit omdat je niet hebt geïnstalleerd Microsoft Excel of de versie die u gebruikt ondersteunt niet de nieuwe Excel-formaat. Met een gratis upgrade of een gratis software kunt u gemakkelijk dit probleem op te lossen, maar. Hoe dit werkt kunt u hier vinden.

Meer video's op het onderwerp

 • 01:30

  Een .xlsx-bestand openen met Office 2003 - hoe het werkt
 • 01:07

  Open DOCX bestanden met Word 2003 - hoe het werkt
 • 02:16

  Open een ODP bestand - dus het zal werken


Een bestand met de extensie ".xlsx" bevat alle gegevens van een Microsft Excel-werkmap. De XLSX formaat is de opvolger van de XLS-indeling eerder gebruikt en is gebruikt voor Microsoft Office 2007 als standaard. Daarom kunt u alleen openen XLSX principe, als je tenminste van Microsoft Office 2007 hebt geïnstalleerd. In het geval dat een eerdere versie (Microsoft Office XP of 2003) of Microsoft Office gebruiken je niet geïnstalleerd, kunt u xlsx-bestanden met extra software te openen toch.

Compatibility Pack voor Office XP en 2003

In het geval dat een eerdere versie van Microsoft Office te gebruiken u, kunt u downloaden en installeren van de gratis "Microsoft Office Compatibility Pack". Hierdoor kunt u de nieuwere Excel-document evenals bewerken openen en opslaan.

 1. Om dit te doen, opent u uw browser en download de uitbreiding met Microsoft gesloten.
 2. Voordat u begint met de installatie, moet u eerst te controleren of u alle belangrijke Windows-updates hebt geïnstalleerd. Om dit te doen, opent u de "Start" uw "Configuratiescherm". Klik op "Update" en laat de meest recente updates. Als u belangrijke updates worden weergegeven, kunt u deze downloaden en installeren van deze. Dan start u de computer.
 3. Ga dan naar de download map en installeer de extensie door te dubbelklikken op de "FileFormatConverters.exe" bestand.
 4. Nadat de installatie is voltooid, kunt u een XLSX-bestand met een simpele dubbele klik openen.

Open XLSX bestanden zonder Microsoft Office

Als u geen Microsoft Office gebruiken en dit ook niet willen kopen, je hebt met het gratis programma "Excel Viewer" de mogelijkheid van Excel-bestanden te openen en printen. U kunt ook waarden uit het Excel-bestand te kopiëren, maar u kunt het document geen nieuwe Excel-documenten bewerken of maken.

 1. Om de gratis Excel Viewer gebruiken, start uw webbrowser en laadt het programma op Microsoft dicht.
 2. Zodra de download is voltooid, start het bestand door te dubbelklikken en installeer de Excel Viewer.

Nadat u klaar bent met installeren, kun je xlsx-bestanden te openen op twee manieren.

Manieren om de bestanden te openen

 • Of je de Excel Viewer te starten en klik vervolgens op het menu "Bestand" en vervolgens op "open". Nu hoef je alleen maar naar de map waar u het .xlsx-bestand zal te vinden en ze laden door te dubbelklikken op het programma te openen.
 • Als alternatief kunt u de .xlsx bestand via de Windows Verkenner te openen. Normaal bestanden met typische Excel XLS of XLSX eindes als zijn toegewezen na het installeren van de Excel Viewer, als je niet hebt geïnstalleerd Microsoft Office. Dit kunt u gemakkelijk openen met een dubbelklik op het XLS-bestand.
 • Als dit niet gebeurt, verschijnt een foutmelding bij het openen. Klik in het venster om het punt 'programma in een lijst ... "en klik vervolgens op" OK ". U krijgt een lijst met geïnstalleerde programma's te ontvangen. Selecteer de vermelding "Excel Viewer" en controleer of er een vinkje is "type altijd geopend met het programma-bestand" set. Klik vervolgens op "OK". Dan is de .xlsx bestand wordt geopend met de Excel Viewer en het programma later toegewezen de extensie XLSX.

Tags: software, Computer, Microsoft, Excel

Gerelateerde Artikelen aan Open XLSX-bestand - dus het zal werken

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden