May 30

De Apple iPod Touch is een zeer moderne media player, die een grote touch-sensitive display heeft. Helaas, het scherm is erg gevoelig en als u het apparaat vallen en eindigt op het scherm, het scherm is zeker gebroken. Gelukkig kunt u het scherm professioneel en goedkoop te vervangen.


Op iPod Touch om de display te vervangen


Defecte displays kunnen worden vervangen.De iPod Touch is vrij gevoelig

  • Als je je Apple iPod touch gevallen of is beschadigd op een andere manier, het beeldscherm, het scherm heeft meestal niet alleen krassen, maar werkt niet goed.
  • In een dergelijk geval, maar je hoeft niet om een ​​nieuw apparaat te kopen, kunt u het touchscreen display individueel uit te wisselen. Maar het is het beste om je handen te verlaten en niet de uitwisseling zelf niet maken. Dit is niet alleen zeer gecompliceerd, maar u zult waarschijnlijk de Apple garantie verliezen.
  • Gelukkig zijn er op het internet en misschien zelfs op uw site verschillende leveranciers, die een dergelijke uitwisseling van professionele te maken en dat je dan zeker een tweede garantie te krijgen.

U moet het scherm professioneel vervangen

  • Heb je met hem in de stad geen winkel met een dergelijke dienst, dan kunt u ook een dienst op het internet in te vullen. Goede verkopers die op het scherm te vervangen en te vervangen door een nieuwe touch screen, onder professionele reparatie en Unitel2000 .
  • Prijzen voor reparatie natuurlijk afhangen van het model en het soort schade. De nieuwe Apple iPod is, hoe duurder de uitwisseling. In het algemeen moet je het apparaat verzenden, natuurlijk (bij voorkeur aangetekend) of kan het halen.
  • Als je in een grote stad, waarin een dergelijke leverancier, dan misschien kunt u ook een lokale dienst. In de klassieke Internet-reparatie, wanneer u het nodig om het toestel te verzenden, kunt u over het algemeen rekenen met een doorlooptijd van 3 tot 7 werkdagen.

Tags: Apple, Consumer Electronics, iPod Touch, Touchscreen, leesvenster

Gerelateerde Artikelen aan Op iPod Touch om de display te vervangen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden