June 1

Niet iedereen is blij met zijn oogkleur. Vooral mensen met donkere ogen vinden vaak dat ze er nogal saai. Als het gaat om je net zo goed, kunt u uw ogen te fleuren door vakkundig styling.


Oogkleur fleuren - Styling Tips


Indien de natuurlijke kleur van de ogen is vrij donker, helpt de juiste make-up.Wat je nodig hebt:

  • zwarte eyeliner
  • eventueel zwarte oogschaduw
  • lichte oogschaduw in uw oogkleur
  • sterke Mascara

Maak oogkleur helderder - Contactpersoon lenzen

Zeker je hebt gehoord van gekleurde contactlenzen. Dit zijn getint en ondoorzichtig waardoor de pupil wanneer zij erop geplaatst, verdwijnt onder de lenzen. Op deze manier kunnen zelfs bruine ogen blauw, die onder andere ook hebben geprofiteerd van Stars kijken. Bijvoorbeeld, heeft voor een tijdje, doen alsof ze hebben blauwe ogen meer overeen met het beeld van de 'All American Girl "Britney Spears. In werkelijkheid echter, zijn ook hun ogen, zoals die van het grootste deel van de wereldbevolking, bruin. Als je zelf niet kan brengen om uw ogen te bedekken met lenzen, maar helpt ook de rechter make-up.

Eyes fleuren door Schminke

  1. Als u een donkere kleur en je wilt fleuren, moet u een eenvoudig principe te volgen: het maken van je ogen nooit helderder dan ze in werkelijkheid zijn, maar altijd donker, omdat lichte make-up zou je ogen kijken natuurlijk donkerder. Donkere make-up contrast helderder hen.
  2. Dus trek je de beste in de eerste plaats een zwarte eyeliner net boven de wimperlijn. Afhankelijk van wat u wilt, kunt u ook een eyeliner toe te voegen onder de onderste lied. Als u gevoelig bent voor glimmende huid zijn, trek het ooglid met een matte oogschaduw na omdat glans heeft een effect vergelijkbaar met lichte make-up.
  3. De volgende stap is dan toch een heldere kleur selecteren. Nu heb je namelijk nodig een oogschaduw die dezelfde kleur als uw ogen heeft, maar in een iets lichtere toon. Deze oogschaduw u nu zet een volledige stop op het bovenste ooglid. Dit is natuurlijk niet cirkelvormig zijn, maar je moet hem een ​​beetje verblinden.
  4. Nu heb je nog steeds dragen een mascara die de wimpers liften, dus een zeer sterke inkt, want als het oog lijkt groter en helderder de kleur is afhankelijk van de toepassing.

Conclusie: Met contactlenzen of de juiste make-up, kunt u fleuren uw oogkleur binnen enkele minuten.

Tags: Schoonheid, styling, make-up, lijken heldere kleur van de ogen

Gerelateerde Artikelen aan Oogkleur fleuren - Styling Tips

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden