June 1

Wie kan een duidelijk voordeel te trekken als het gaat om uw eigen tatoeages ontwerpen. Een lettertype naam in vlammen look kan worden aangepast met pen en papier en maak de tattoo salon u vertrouwt als een sjabloon voor een tattoo beschikbaar.


Ontwerp naam als handtekening in vlammen kijken - Tattoo


Ontwerp naam tatoeages in vlammen kijken.



Wat je nodig hebt:

 • Tekenpapier
 • Potlood
 • Gom
 • Vilt of kleurpotloden

Selecteer tattoo lettertype - dus het is mogelijk

 • Eerst moet je een lettertype dat je zijn om dit te veranderen in een vlam blik nodig. Of je de tatoeage lettertype tekenen zelf of gebruik een manuscriptdoopvont naar wens, waarmee je de letters te plaatsen. Zet in het laatste geval door middel van een inrichting of tekstverwerkingsprogramma logo in de gewenste grootte en afdrukken.
 • Breng de gewenste naam letters op een stuk papier. Ze worden gekenmerkt voor een van beide lijnen van het schrijven en de bouw van uw schrijven met de juiste proporties of breekt de naam van het lettertype. In een volgende stap, voorzichtig het bovenste gedeelte van de brief te verwijderen, op te stellen in de gewenste vlam.

Naam in vlammen - Om een ​​laaiend vuur te trekken

 1. Flames Je kan schilderen met een potlood en een paar gekleurde markers zelf. Begin met een voorbereidende tekening waarmee u schetsen en werken ze vervolgens gekleurd in de opvallende vlam-Contouren. Idealiter werk je met verschillende geel, oranje en rood.
 2. Begin uw tekening met een (opwaarts openen) laten vallen vorm in de wijze van een waterdruppel, die gaat weg uit het lichaam van het water te bewegen. Zet het potlood links of rechts boven, trek een lichte bocht naar het midden van de denkbeeldige druppel en trek verder een typische gebolde beneden teardrop weergegeven, hetgeen wordt gevangen aan de andere kant, aanvankelijk eveneens taps omhoog en vervolgens een boog naar buiten niet beschrijven .. Sluit deze drop-arm boven, maar laat de lijn geopend dat zich uitstrekt als een open spreiztes S omhoog.
 3. Zet het potlood op de open lijn en trek hem nu tekenen het bovenste deel als een vlam tip, vergelijkbaar met de eerste plaat, een ander blad van de eerste ronde, de winst in dikte naar beneden.
 4. Voordat u de eerste druppelvorm volgen, verandert de richting van je slag en trek een beetje dieper boog naar de andere kant naar de top waar je weer eindigen met een gebogen, open aan de bovenste regel.
 5. Nu weer gezet met een nieuwe, iets kleinere vlam tip, trekken de vorm weer in een misschien kleiner buigen en trek een gewelfde neer druppelvorm met een spread S-vorm over het hoogste punt, de line-up.
 6. Dit ontwerp stelt u in staat om door te gaan met steeds wisselende formaten en boog variaties totdat je de basisvorm van je vlammen hebben gecreëerd. Teken in grotere gebieden van uw vlammen kleinere vlam in S- en druppelvorm, die zijn losgeraakt van het grotere vlammen.
 7. Schilder nu met een geel potlood de vlammen in je gele grondkleur. Volg met slagen om het verloop van de vlammen. Als sommige plaatsen steeds witte flitsen en leemten Dit is nogal problematisch, aangezien ze toe te voegen in andere stappen andere kleuren.
 8. Met Orange, kan nu weer de vlamvorm volgende vermelden een donkere licht in de kern van de vlam in het centrale gebied van de grotere vlam onderdelen. U kunt ook de kleur gebruiken om uw vlam een ​​iets donkerder overzicht te geven.
 9. Inkleuren uw vacatures met een zeer helder, helder geel. Zelfs buiten uw vorige oranje overzicht kunt u werken met licht geel tot een gloed geven.
 10. Draai vervolgens met een zwarte fineliner de kenmerkende contouren van hun vuur aan; maar niet om grafisch te trekken om de vitaliteit van de brand niet te schaden.
 11. De eenvoudigste en meest overtuigende manier om uw tattoo lettertype met de vlammen kijken te combineren, is om het lettertype te maken aan de onderkant van donker naar rood en terug naar de gele vlam zijn.

Tags: vlammen, Schoonheid, tatoeages, brand, namen, geschriften

Gerelateerde Artikelen aan Ontwerp naam als handtekening in vlammen kijken - Tattoo

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden