May 30

Dus, zoals u al koffiezetapparaten moeten behouden om de functionaliteit te krijgen wordt gehandhaafd, moet het reinigen en ontkalken in om te blijven een zeer goede kwaliteit koffie en pad machines en volautomatische machines hebben. De WMF 10 moet worden behandeld met de juiste middelen en maatregelen, zodat je soms niet de garantie te verliezen.


Ontkalken WMF 10


Koffiezetapparaten moet worden gehandhaafd volgens de fabrikant.Wat je nodig hebt:

 • specifieke ontkalker
 • Auffängbehältnis met 1,2 liter

De WMF 10 - Informatieve

Het WMF 10 is ontworpen als een volledig automatische pad machine, de speciale fondsen die nodig zijn voor het ontkalken, zodat u permanent kunt genieten van de koffie dezelfde goede constante kwaliteit.

 • Je moet naar huis remedies voor ontkalken volautomatische in ieder geval, zoals deze soms stoffen die het materiaal van de machine kan aantasten, waardoor aanzienlijke en onomkeerbare schade kan bevatten.
 • Oneigenlijke wijze met zuren, zoals azijn, bijvoorbeeld de buis voor het afvoeren van de vloeistof aanval voor de koffie, zodat u alleen moet gebruiken volgens aanbevolen producten van de fabrikant, zodat je niet bemoeien met de functionele capaciteit van de machine.
 • Het WMF 10 is een volledig geautomatiseerd systeem in de vorm van een pod machine is dat je niet alleen uitstekend, verse koffie kunt bereiden, maar u kunt genieten van een verscheidenheid aan drankjes. Want naast de koffie je slaagt binnen handbereik een latte macchiato, ook diverse soorten thee kunt u eenvoudig en snel te bereiden.
 • Regelmatig ontkalken en reinigen er een permanent constante kwaliteit van de drank blijft ook de machine volledig functioneel, omdat door het verwijderen van kalkaanslag op verwarmingsspiralen en het afgiftesysteem behoudt de hoge mate belasten van de machine in. Om de motor en alle onderdelen van uw WMF 10 beschermen

De volautomatische machines voor het ontkalken te bereiden

Met de zorg en ontkalken Ze zorgen voor een blijvend goede geur van uw warme dranken, moet u het uitvoeren van het proces stap-voor-stap, zodat u een optimale reiniging resultaten te bereiken. Relevant is om de juiste ontkalkingsmiddel gebruiken, zodat huismiddeltjes ongeschikt zijn, kunnen ze worden gestort, seal kalk in de machine en zorgen voor meer belangrijke nadelen. Afhankelijk van het gebruik en de waterhardheid kan de informatie aan de machine geven 4 tot 10 weken, dat moet worden ontkalkt.

 1. Uw WMF 10 heeft een techniek die u de informatie die de machine is verkalkt, de verkalking knippert dienovereenkomstig, zodat u op de hoogte, de bevoorrading van de machine ontkalken. Na de eerste informatie via het display, kunt u zich voorbereiden 50 meer drankjes voordat de Kaffeepadmaschine is vergrendeld, dan is verlicht voor uw informatie Daarnaast zijn de verlichte kruis op het bedieningspaneel.
 2. De machine is ontworpen om de hoeveelheid 125 ml ontkalken, is dit in het automatische ontkalkingsprogramma moet meer gebruikt in elk geval dit niet nodig, omdat de hoeveelheid voldoende is voor een volledige ontkalking van.
 3. Plaats de opvangbak onder de tuiten, zodat er geen vloeistof langs het schip kan draaien, uw machine moet je de tijd te laten zich in de uit-stand. Indien nodig, verwijder de lekbak voor het ontkalken van de houder past onder de feeds.
 4. Verwijder de koffie-uitloop cassette en het melkschuim unit. Bovendien, draai het stoompijpje uit de overeenkomstige stoomuitlaat. De inbussleutel in de greep van het melkschuim unit kan u helpen om de schroef los te draaien.
 5. Verwijder nu de zuignap van het open water tank.
 6. Verwijder het waterfilter uit de tank en plaats de stoompijp plaats op dit punt.
 7. Nu weer fix de zuignap na de laatste stap. Belangrijk Bij de montage is dat de pijl in de richting float capsule.
 8. Vul het 125 ml ontkalken vloeistof in de collectie vat en voeg de rest van het water, waardoor u een maximum van 1,2 liter reinigingsvloeistof.
 9. Vul het lege waterreservoir en uw WMF 10 zetten deze in het apparaat zoals gewoonlijk. Vervolgens plaatst u de lege opvangbak onder de toewijzingen.
 10. Schuif de lege pad cassette in het apparaat en zet de machine eindelijk.

Ontkalk de machine

 1. Zet de machine aan.
 2. Onmiddellijk na het inschakelen en het houden van de permanente Entkalkertaste voor 3 tot 4 seconden, en inderdaad tot de pomp begint om zelfstandig te werken. Dit wordt aangegeven door de permanent stralende Entkalkerleuchte.
 3. Na ongeveer 30 tot 40 minuten het proces is voltooid, in casu de lichtring knippert rood informatief.
 4. Giet de vloeistof uit het verzamelen vat en vul deze met 1 liter schoon water dat je giet het in het waterreservoir. Zet het waterreservoir terug.
 5. Druk op de knipperende schoonmaken knop na het ontkalken zodat het WMF 10 de feeds zijn vrijgesteld van de ontkalkingsoplossing.
 6. Herhaal het reinigen en spoelen met schoon water voor een tweede keer, schakelt het apparaat daarna automatisch uit.
 7. Draai de vergrendelknop naar de uitgangspositie en verwijder de stoompijp en vervang het met het water filter.

Tags: koffie, Toestellen ontkalken

Gerelateerde Artikelen aan Ontkalken WMF 10

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden