June 1

Een probleem dat bij vrijwel elk huishouden, de kalk. In veel regio's van ons land, de kwaliteit van het water is niet erg goed in de kalk. Hier vaak iets moet worden gedaan om de onderdelen die in contact komen met water schoon te maken. Je hebt al gehoord van vele huismiddeltjes, maar ontkalken met azijn, heeft bewezen zeer efficiënt te zijn.


Ontkalken met azijn - hoe het werkt


Met azijn ontkalken - de ideale oplossing voor het probleemWat je nodig hebt:

  • Azijn

Lime is het grootste probleem, zowel in de keuken en in de badkamer. In de keuken is er, bijvoorbeeld, de koffie, de boiler en de kraan. In de badkamer is er de douche en de kraan, maar ook de wasmachine. Precies te zijn regelmatig tegen kalk.

Ontkalken met azijn - een van de beste remedies voor lime

  1. In de wasmachine de huisvrouw vandaag om elke wassen om een ​​ontkalker naar de wasserij en de machine van kalk te beschermen. Zeker elke Ook zou het moeten zijn dat andere items die worden blootgesteld aan de kalk weerloze, worden regelmatig onderhouden.
  2. Als koffie voer het water toegevoegd ongeveer 2 borrelglaasjes azijn en laat vervolgens door een keer. Dan weer worden uitgevoerd door middel van een vulling water, nu is de machine weer klaar voor gebruik.
  3. Wanneer ketel ongeveer dezelfde hoeveelheid azijn essentie en voer dit, maar alleen toegevoegd als het water kookt. Nu laat de hele act ongeveer 20 minuten. Dan leeg en laat koken weer een vullen water en afvoer opnieuw. Nu de ketel kan weer in gebruik worden genomen.
  4. Wanneer de kraan, draai de zeef met de houder en plaats zowel in heet water, die je ook hebt toegevoegd azijn. Na een uur, beide moeten weer schoon zijn.
  5. Wanneer ontkalken van de douche een kleine emmer die je gevuld met heet water en ongeveer 6-8 borrelglaasjes hebben azijn toegevoegd en voer de douche kop in. Dit dient dan ook vrij van kalk wederom na één uur.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Ontkalken met azijn - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden