June 1

Als je een Ekelanfall in één oogopslag in uw organisch afval, omdat deze vol maden en ander ongedierte, moet u onmiddellijk handelen! Het verwijderen van ongedierte uit de keuken is niet gedaan met een enkele legen van de organisch afval meestal. Aanbevolen wordt daarom het toepassen van een aantal bewezen home remedies om het organisch afval en de hele keuken permanent door maden, ongedierte en ongedierte vrij te houden.


Ongedierte en maden in organisch afval - huis van ongedierte in de keuken


Unieke het legen van de organisch afval is meestal niet voldoende om maden en ongedierte te elimineren.Wat je nodig hebt:

  • Azijn
  • Composteerbare afvalzakken organische

Lege organisch afval is niet genoeg

  1. Om maden en ongedierte passeren eens en voor altijd uit de keuken, het is niet genoeg, het organische afval gewoon te evacueren. In plaats daarvan wordt grote pleister voor het eerst aangekondigd in de keuken! Om alle potentiële broedplaatsen van ongedierte te elimineren, moet je de hele keuken weer grondig te reinigen. Warm water en azijn is het huis remedie van keuze.
  2. Besteed bijzondere zorg aan alle levensmiddelen te verwijderen. Neem ook een kijkje achter de kasten en in andere verborgen hoeken en gaten van de keuken. De meeste parasieten vermenigvuldigen zeer snel en zelfs als slechts een paar overleven, zullen ze weer verspreiden binnen korte tijd.
  3. Controleer ook de keukenkastjes. De maden eten nachtvlinders zijn vaak gevestigd in oude spice shakers, maaltijd verpakkingen en andere open (en gedeeltelijk gesloten!) Stock pakketten. Gooi hen nu en de voorraad kasten grondig gereinigd met warm water en azijn en laat de deuren van de kasten open te drogen.

Om maden en ongedierte in de keuken te vermijden

  1. Nadat u grondig gereinigd de keuken, moet je strikt voorzichtig etensresten rondslingeren omdat ze ongedierte weer kon trekken niet te verlaten. Deels gesneden en zeer rijp of overrijp fruit (zoals bananen met bruine vlekken) horen niet in de fruitschaal op tafel, maar in de koelkast. Anders onmiddellijk fruitvliegen aangetrokken vooral in de zomer.
  2. Zorg ervoor dat de kleine compostbak regelmatig legen. Als de jouwe veel organisch afval niet wordt verkregen, moet je niet wachten tot de bak vol is, omdat er nieuwe bugs kunnen verzamelen in deze tegenwoordige tijd. Rauw vlees moet niet gooien totdat de compost bin in de keuken, maar brengen ook dezelfde naar buiten, anders snel vliegen hun eieren te leggen.
  3. Na het legen van de organisch afval moet u spoelen het bad met schoon water en laten drogen voor hergebruik. Het verdient aanbeveling een composteerbare biologische vuilniszak gebruikt of er wat krant op de bodem van het vat. In plaats van de verbeelding huismiddeltjes, het is vooral het regelmatig schoonmaken van de keuken, die zij zal vrijgeven in de toekomst van ongedierte.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Ongedierte en maden in organisch afval - huis van ongedierte in de keuken

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden