May 31

Om zich te onderscheiden op Halloween, is het raadzaam om te komen met bizarre kostuums. U kunt uw kinderen te redden, bijvoorbeeld om een ​​spin draaien en hergebruiken van de lichamen van kinderen als spinrag.


Ongebruikelijke Halloween kostuums - dus uw kinderen zal de spin


Een spin te schrikken.Wat je nodig hebt:

 • witte kleren
 • zwarte kleurstof voor textiel
 • Pipe Cleaner (wit)
 • rode kleur (textiel)
 • eventueel rode bouw papier

Halloween vieren van de kinderen

 • Halloween is uitgegroeid tot een bekende festival, dat is gekomen uit Amerika over de oceaan naar Duitsland. Kinderen genieten van het gebruik ervan om te draaien in mooie kostuums van deur tot deur om snoep te krijgen. Voor dit doel, het meest krachtig door de kinderen worden toegepast om te zeggen "trick or treat".
 • Er zijn ook veel kinderen feesten, die worden georganiseerd over dit onderwerp. U kunt komen met iets speciaals voor het panel: Als je creatief bent, kunt u bizarre kostuums self-made aan uw kinderen te passen. Echter, een beetje vaardigheid met de naaimachine moet je om een ​​uitstekend resultaat te verkrijgen.

Fantasievolle kostuums - het resultaat is een spin

Om een ​​spin als een kostuum te krijgen, heb je veel opties, dit te implementeren creatief. U kan het kind direct te zetten als spin of gebruik maken van het lichaam van het kind als een spinnenweb en breng een plastic spin aan het lichaam.

 1. Je moet kleding die is donker op het lichaam en de armen en benen moet wit zijn. Het nemen van dergelijke kleding is niet altijd gemakkelijk. Een alternatief is om volledig in het zwart gekleed. Een andere mogelijkheid is om witte kleding met zwarte verf kleur. Dit kost veel vaardigheid en geduld en wordt niet aanbevolen voor een snelle oplossing.
 2. Als je een volledig zwart energiek kind, moet in ieder geval de pijp schoonmakers in het zwart. Ze zijn niet alleen in de ambachtelijke opslag, maar ook in tobacconist.
 3. Van de pijp schoner Tinker meer poten van de spin, die u wilt bewaren, zo gehecht aan de rechterkant en aan de linkerkant van elk twee spin benen. Van de spin benen die u hebt gevormd uit diverse pijp schoonmakers, hechten een aan zijn broek aan de rechterkant en een aan de linkerkant en het been van een spin aan de rechterkant en aan de linkerkant van het bovenste deel.
 4. Als u wilt, kunt u zelfs bevestigen rode vlekken op de rug, door verf op met textielverf (Plusterfarbe) de punten op de achterkant van de kleding. Maar moet je deze laten drogen voordat u het kostuum.
 5. Om nog enger kijken, je het gezicht van uw kind schilderen met zwarte verf en plaats kleine witte spinnenwebben op de wangen.

Dus Halloween is voor uw kind om solide en u kunt sturen om te jagen voor snoep.

Tags: Kinderen, Ambachten, vermomming, Halloween, Halloween Costume, kostuum, Spider

Gerelateerde Artikelen aan Ongebruikelijke Halloween kostuums - dus uw kinderen zal de spin

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden