June 1

Ontdek spint op planten, kan het soms te laat om hen te redden zijn. De infectie is nog in de kinderschoenen staat, kun je doorgaan met huismiddeltjes tegen de onruststoker.


Onderzocht - huis remedie voor spint


Spint kan worden gecontroleerd.Spint teisteren kamerplanten

  • Bij de kamerplant van besmetting valt meestal op alleen wanneer het te laat is. Spintmijten doen in het begin meestal juist aan de onderzijde van de bladeren en zuigen merkbare cellen van de bladeren geleidelijk volledig uit. Onder goede omstandigheden, de malware propageert zeer snel, zodat een groot besmetting optreedt in weinig tijd.
  • Het is waargenomen dat de plaag heeft zijn hoogseizoen tijdens de periodes verwarming in het koude seizoen. Daarom let tijdens de herfst en winter speciale aandacht voor uw planten. Heeft de mijt reeds ontwikkelde, kan je vechten met huismiddeltjes voor de bestrijding van de schadelijke.

Huis remedie voor de onruststoker

  • Probeer een water genezen. Douches van de kamerplant met water grondig en pak vervolgens in een vuilniszak. Laat staan ​​een paar dagen de plant in de duidelijke zak en het ongedierte zijn al geschiedenis.
  • Met sterke besmetting moet de plant grondig voordat wrijven met zeepsop of een afkooksel van sigaretten as en water. Voor spint nicotine is een soort zenuwgas, die ervoor zorgt dat de infectie verdwijnt. Voor bijzonder gevoelige planten, maar de as kan veel schade veroorzaken.
  • In de strijd tegen de plaag ook een andere eenvoudige home remedies kunnen helpen. Doe een infusie van knoflook en uien 's nachts, laat het mengsel te trekken goed en wrijf de getroffen fabriek de volgende dag met dit tinctuur een.
  • Herhaal dit proces voor een week, wrijf een bijzonder grondig de onderkant van de bladeren en snel uw installatie moet opnieuw worden onbewoond. Als alternatief voor knoflook en uien, kunt u een sterke thee van brandnetels en veld paardenstaarten gebruiken.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Onderzocht - huis remedie voor spint

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden