May 30

De zomer is de tuin tijd en grillen tijd. Echter, niet iedereen wil een afgewerkt barbecue in zijn tuin, maar een zeer individueel volgens uw wensen. Er zijn tal van manieren om een ​​dergelijk barbecue zelf onderbouwen. Het gebruik van materialen die houdt zich daardoor zelfs in limieten.


Onderbouwen een barbecue zelf - dus de natuursteen slaagt


Een barbecue in de tuin muren.Wat je nodig hebt:

 • Natuursteen
 • Metselmortel
 • Stortklaar beton
 • Grind
 • Grill rooster
 • Houten latje
 • Metselwerk boor, 10mm

Als u wilt back-up van een barbecue zelf, moet je natuurlijk ervoor te zorgen dat dit ook een stevige basis. Hiervoor moet u een fundering giet, dus dit zal ook voor zorgen en verlengt het genot van uw zelfgemaakte barbecue.

Om een ​​barbecue te ondersteunen, is niet moeilijk

In de tuin barbecue hieronder beschreven is een ronde grill.

 1. Ga eerst de grond ongeveer 10 centimeter te graven rond. Meng dan is uw klaar-mix en geven een korte zak fijn grind het. Met deze mix nu gieten van de fundering en draai deze met een houten lat flat.
 2. Nadat uw stichting is opgedroogd, kunt u beginnen om uw barbecue te onderbouwen. U kunt dit doen met behulp van een enkele ras of natuursteen - dat is visueel mooier natuurlijk - neem natuurlijke stenen van verschillende kleuren.
 3. Wanneer wanden doorgaan als de wanden van een normaalwandige, en voeren een reeks naar de andere in een mortelbed met elkaar. Het verschil is hier alleen maar omdat je werk rond is ommuurd. Het niveau en de omvang van de grill kunt aanpassen aan uw wensen.
 4. Als uw grill volledig droog is, moet je weer mix klaar mix beton, waarin u voer vervolgens 2 zakjes van fijn grind. Dit mengsel nu giet in uw barbecue voor maximaal 3/4 van de hoogte. Dit dient later ter ondersteuning van de houtskool. Als voorbeeld, als uw grill heeft een hoogte van 90 centimeter, het beton moet worden gegoten op 60 centimeter. Later, je dan nog steeds over dit met een gemetselde boor een paar gaten te boren in uw round barbecue, om de luchttoevoer te waarborgen.
 5. Om te braden later, nog steeds alleen maar nu een bijpassende round grill rooster, die gemakkelijk wordt geplaatst op de barbecue top. U kunt kopen in bouwmarkten.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Onderbouwen een barbecue zelf - dus de natuursteen slaagt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden