May 30

Wanneer pakketdienst DHL, kunt u de extra service te nemen "onvrij" conclusie ook als een professionele cliënt. Uw pakket zal gratis voor u als afzender worden vervoerd, omdat de verzendkosten voor rekening van de ontvanger. Zodat u geen onaangename verrassing te ervaren aan het eind, moet u zich bewust van een aantal belangrijke informatie als u wilt "onvrije" te sturen.


Onbetaalde schip met DHL - hoe het werkt


Stuur onvrije Bij DHL pakketten.Wat je nodig hebt:

 • DHL pakket

Notes on service "onvrije schip"

 • Als u het schip een pakket met DHL als "niet vrij", dan is de verzendkosten zullen worden verzameld uit de ontvanger. Echter, de kosten voor de ontvanger zijn veel hoger dan wanneer je het pakket normaal te stempelen.
 • A "non-free" pakket kost de ontvanger vlak op 15 euro. Het maakt niet uit of dit een pakket in de brief formaat of een 20-kg-pakket. De verzendkosten formulier "rol" kan worden beschouwd als "non-free" uitzending te verlaten. Volumineuze goederen kunnen ook worden verzonden als een 'onvrij'. Hier, de verzendkosten vergoeding is echter, 38,80 Euro.
 • De "non-free" programma kan gecombineerd worden met andere service "delivery" of "geregistreerd".
 • Mocht de ontvanger weigeren om de "non-free" pakket te aanvaarden, zal het pakket van DHL aan u worden geretourneerd. Hier kunt u verantwoordelijk worden gehouden voor de volledige kosten van verzending. Die in opdracht van de dienst, is ook verplicht om deze uiteindelijk te betalen.
 • Als je dan ook weigeren om de "non-free" pakket te aanvaarden, omdat je niet bereid bent op de verhoogde verzendkosten te nemen, zal DHL het pakket op te slaan in een centrale locatie. Deze opslagkosten zijn ook voor uw rekening.
 • Na enige tijd wordt het pakket weggegooid bij niet-betaling door hetzij DHL of - bij hogere kwaliteit van de inhoud - veiling. Echter, uw opgebouwde kosten blijven of worden gecompenseerd.
 • Om deze reden, hebben veel online winkels toegevoegd aan de voorwaarden van de woorden "onvoldoende porto worden niet geaccepteerd". Echter, deze uitspraak is anti-competitief door de recente rechtspraak en kan worden berispt. Dienovereenkomstig dealers moeten de 'non-free' broadcast accepteren, maar kan de extra kosten die u opnieuw opladen te bieden. In een normale pakket van € 6,90, dat zou dan 15 Euro - 6,90 Euro = 8,10 Euro.
 • Conclusie: Je moet zeer zorgvuldig overwegen of u wilt een pakket te sturen, 'onvrij'. Zorg ervoor dat u vooraf vragen of hij de 'non-free' broadcast ontvanger zal accepteren. Het merendeel van de handelaren zal zijn eigen benadering van de ommekeer bestellen kosten voorstellen.
 • "Onvrije" programma kan alleen worden geplaatst op het postkantoor. Je kan niet worden verzonden naar en van pakstations.

Bij DHL Stop Package

 1. Pak uw pakket volgens de richtlijnen van DHL.
 2. Het verkrijgen van een scheepvaart label. Je kunt het goed te krijgen in uw postkantoor. De stickers zijn meestal gemaakt in de schakelaar kamer.
 3. Draag uw linkerhand afzender en het recht geven om het adres van de ontvanger.
 4. Lijm de voltooide pakket label om uw pakket, door het verwijderen van de folie op de rug.
 5. Schrijf voorzorgsmaatregel naast het etiket geplakt op de verpakking met een potlood het woord "vrij".
  (Er gebruikt te worden op het pakket labels eigen MCQ-veld voor de "gratis" -. Deze ontbreekt op de nieuwe rekeningen)
 6. Richt uw pakket naar de schakelaar en zeggen in de levering die u wilt dit pakket te geven als een "vracht te verzamelen". De medewerkers van DHL zal nog plakken eigen aantekeningen op de verpakking en geven u ook een bewijs van levering. Houd het handig, als met de tracking nummer bevat, kunt u de zending op elk moment op het internet of via de telefoon te volgen.

Stand: september 2011

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Onbetaalde schip met DHL - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden