May 30

"Omdat het gemakkelijk gemakkelijk gemakkelijk" - dit is de bekende slogan van Simyo. Maar wat is er nog meer te weten over deze provider? En op welk mobiel netwerk Simyo werkelijk van?


Om welk netwerk Simyo gehoord? - Meer informatie over de mobiele operator Ontdek


Simyo is een van de discount aanbieders op mobiele netwerk.Om welk netwerk Simyo gehoord - en waardevolle informatie

 • De eerste belangrijke antwoord: Simyo gebruikt, hoeveel korting providers, het netwerk van E-Plus. Bovendien, de provider ook de eersten die een alternatief voor de vier grote mobiele telefoonmaatschappijen aangeboden.
 • Zo begon de echte prijzenoorlog alleen onder mobiele operators. Het succes van O2 en E-Plus op het gebied van goedkope beltarieven voor gezorgd dat er meer mobiele discounters op de markt stroomde binnen een zeer korte tijd.
 • Terwijl de oprichters Simyo niet behoorde tot 100% voor E-Plus, heeft in de tussentijd veranderd. Sinds begin 2007, Simyo is een 100 procent dochter van E-Plus. Ondertussen, ook hier niet alleen deals worden aangeboden tegen een redelijke gesprek.
 • Zelfs Internet tarieven voor surfen zijn nu om u te surfen in het buitenland relatief goedkoop.

Hoe maak je de juiste tarief voor u op Simyo vinden

Simyo is echt zo simpel als het wordt geadverteerd?

 • De duurste tarief bij Simyo is het zogenaamde All-Net Flat. Voor € 19,90 krijg je een vast tarief voor oproepen naar alle Duitse netwerken en ook om te surfen. Van een verbruik van 500 MB per maand, wordt de snelheid echter gesmoord. Op dit vlak, bent u gebonden 24 maanden. Als alternatief kunt u dezelfde opdracht te voltooien voor € 24,90 - zodat je de mogelijkheid om het contract te beëindigen maand krijgen.
 • Deze limiet, maar u kunt verhogen tot 1 GB voor 5 euro per maand. Zelfs een SMS-Flat kunnen worden geboekt. Nogmaals: € 5 extra per maand en u kunt in alle netwerken sms'en zoveel als je wilt.
 • De tweede optie is de conclusie van een van de twee pakketten van Simyo. Kies tussen het pakket 100 en 200. Het verschil: Afhankelijk van het pakket krijg je 100 of 200 gratis minuten en gratis sms'en naar alle Duitse netwerken.
 • U kunt ook gebruik maken van een internet-flat rate, die is beperkt tot 200 MB of 500 MB - maar nog steeds vrij blijft. De kosten van extra SMS of gesprekken zijn vergelijkbaar met die van normale Simyo tarief. De kosten pakketten - zonder verdere contractuele verplichting - € 9,90 of € 16,90 per 30 dagen gebruik periode.
 • De laatste optie is de "normale" 9-cent tarief. Geen basisvergoeding en beheersbare kosten die af te betalen speciaal voor onregelmatige gebruikers: 9 cent per minuut, 9 cent per SMS, 24 cent per MB op het internet. En het beste deel: De ingebouwde bescherming kosten.
 • Als je verrassend veel sms'en in een maand, op de telefoon of surfen, u maakt na het bereiken van 39 Euro geen bijkomende kosten voor inkomende gesprekken. Dit geldt voor alle telefoongesprekken, sms en internet verbindingen in Duitsland. Alleen speciale nummers met extra kosten zijn niet inbegrepen.
 • Als je weet van tevoren dat je bekijkt, sms'en of alleen veel bellen, kunt u ook boeken van het begin tot een overeenkomstige flat rate tarief. Deze optie is dan alleen geldig voor 30 dagen, zodat de kosten beheersbaar blijven hier.

Tags: Netwerk, telecommunicatie, Mobile, mobiel, E-Plus, vaste tarieven, Simyo

Gerelateerde Artikelen aan Om welk netwerk Simyo gehoord? - Meer informatie over de mobiele operator Ontdek

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden