May 30

Met Kerstmis en tijdens de Advent seizoen, ze verspreiden hun licht comfortabel en helpen ons door de donkere seizoen. Ze komen in verschillende maten, vormen en kleuren te kopen. Maar je kunt ook proberen zelf kaarsen te maken. Dit geeft u niet alleen een zeer individuele lifestyle accessoire, maar ook een persoonlijk geschenk aan het feest.


Om Kerst kaarsen zelf maken


Kaarsen bevatten Kerstmis.Wat je nodig hebt:

 • Drip kaars:
 • grote cappuccino Dose
 • Ijsblokjes
 • Pit
 • Staaf
 • Wax residu, gieten wax of huishoudelijke kaarsen
 • optioneel wax pastilles voor het kleuren
 • lege tin
 • Pot
 • Versierde kaarsen:
 • monochroom of Pillar Ball kaarsen
 • Pennen met vloeibare wax
 • Computer met printer
 • Pen

Er zijn verschillende technieken om kaarsen te produceren voor de kerst. U kunt gieten, tekenen, model of versieren monochromatische kaarsen. Hier vindt u twee zeer verschillende instructies te vinden.

Op Kerstmis, giet een infuus kaars

 1. Maak een dag voor de casting blokjes. Een vorm of een ijsblokje zakken per kaars is genoeg.
 2. Bind de lont aan de stokken en plaats het op de Cappuccino kan, zodat de lont in het midden en het bereiken van de grond. Candlewick kunnen kopen of gebruik maken van de lont van een kaars huishouden. Gelieve geen ander materiaal dat werkt zelden gebruiken.
 3. Zoals casting materiaal dat u wax kunt gebruiken uit de ambachtelijke winkel die u eventueel gekleurd met Färbepastillen. Maar zelfs wasresten zijn zeer geschikt. Als je mix verschillende kleuren van was met elkaar, resulteert meestal in een bruinachtige tint. Wilt u een witte kaars gieten, kunt u zelfs goedkope huishoudelijke kaarsen, wieken die u vervolgens gebruiken voor andere zelfgemaakte kaarsen smelten.
 4. Voer de was in de schone tin en smelt het in een bain-marie.
 5. Draai het ijs vlak voor het gieten van de mal.
 6. Voer drie of vier ijsblokjes in de cappuccino. Giet wat wax totdat de ijsblokjes nu worden behandeld in de vorm. Vanwege de kou van het ijs de bovenste waslaag stolt relatief snel. Voer nu weer een paar ijsblokjes erin en dan de wax en zet de hele zaak aan totdat de mal wordt gevuld. Zorg ervoor dat beide aan de rand, en in het midden van het ijs.
 7. Als de was gestold na een paar uur de kaars uit de mal. Als dat niet dezelfde werken, dompel de kan even in warm water.
 8. De kaars heeft van gesmolten ijsblokjes binnen als ook aan de rand van verschillende gaten. Probeer uit te worden uitgevoerd door schudden en diverse functies in het water van gesmolten ijsblokjes. Als dat niet helemaal lukt, gedoofd in het ergste geval, wanneer de vlam brandt.
 9. Deze kaarsen hebben bij het branden se staan ​​op een groot bord als het daalt. Het is interessant om te zien hoe de vloeibare was werkt zijn weg door de grotten en hoe het creëert nieuwe vormen. Dat is de reden waarom deze buitengewone kaars is niet alleen voor Kerstmis een origineel cadeau idee.

Versier met kaarsen vloeibare was

Pins, die zijn gevuld met vloeibare was, zijn zeer geschikt voor knutselen met kinderen. Ze zijn ook verkrijgbaar in goud en zilver, die met Kerstmis is natuurlijk vooral populair.

 1. Aangezien het niet altijd gemakkelijk om te schilderen uit het geheugen, kunt u werken met creatieve sjablonen. Zoeken op het internet voor eenvoudige Kerst Kleuren en hen terug te brengen tot een grafisch programma of met Word, zodat ze passen op uw kaarsen. Indien nodig, een hele plaat met verschillende motieven en print het uit.
 2. Snijd een motief grof en plaats het op de kaars. Houd het vast en ga verder met de pen met lichte druk aan de contouren.
 3. De contouren zijn nu zichtbaar op de kaars en u van dienst als model tijdens het schilderen. Vermijd om grotere oppervlakken te schilderen, omdat deze kunnen scheuren op het drogen te vormen.
 4. De motieven moeten drogen ongeveer 24 uur.
 5. Commercieel en vloeibare was pennen zijn beschikbaar die werken op het raam-kleur principe. De afbeelding is geschilderd op een vel en overgebracht na het drogen.

Tags: Crafts, kaarsen, versieringen, kerstgeschenken

Gerelateerde Artikelen aan Om Kerst kaarsen zelf maken

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden