May 31

Voel je je goed, zodat je niet weet bij de overgang van de winter naar de zomer tijd als de klok vooruit of resets? En hoe is het in oktober? Wanneer de dagen korter of langer, en door hoeveel minuten of uren? Vragen, vragen. Het overkomt hetzelfde elke jaar.


Om hoeveel minuten de dagen worden steeds korter? - Zoek uit voor de zomer en wintertijd


De verandering naar zomertijd kan problemen in de ochtend veroorzaken.Hoeveel denk je persoonlijk denk van de zomer, is een andere zaak. De tijd verandering wordt in paragraaf 5 van de eenheden en Time Act. Dus je moet helaas deel te nemen, ongeacht of u voor of tegen.

De tijd verandering vindt altijd plaats op dezelfde datum

 • Op de laatste zondag van maart van elk jaar, de tijd is gekomen. Night van 2 uur waarin de klok 60 minuten vooruit wordt gezet en de zogenaamde zomertijd begint. Hier vindt u bijna 1 uur te stelen.
 • Dus als je naar bed gaat op zaterdagavond, zonder omzetting van uw persoonlijke horloges, ze vertonen nog steeds de winter. Dit betekent dat zelfs als je op zondagochtend 10 Zie klok op uw wekker, het - al 11 uur is - als gevolg van de verandering van de tijd.
 • Hetzelfde gebeurt vice versa op de laatste zondag in oktober, omdat dan de klokken in de nacht van zaterdag terug te zetten 60 minuten zondag. Dit gebeurt door het 3 uur 's nachts en betekent dat er bijna een uur 2-3 klok twee keer en je hebt het gevoel dat je krijgt een uur betaald.
 • Natuurlijk is dit niet zo, want tijdens de laatste zondag inderdaad gemeten 25 uur in oktober, waren er op de dag van de tijd veranderen maart slechts 23 uur; de dag was zo korter. Dus u subjectief waarneemt deze "gestolen" of "geschonken" minuten, de tijd blijft hetzelfde over het jaar.

Kortere of langere dagen - 60 minuten, kan de zintuigen verwarren

 • Na het veranderen van de tijd maart, kunt u het gevoel dat de dagen langer zijn, omdat het bijna 20 uur is plotseling helder. Na de overgang in oktober, maar het lijkt erop dat de dagen korter worden abrupt.
 • Dit is omdat, terwijl het in feite is er daglicht, want ongeacht wat de klok toont, zonsopkomsten en zonsondergangen zijn tenslotte niet beïnvloed.
 • Tijdens de zomer is er meer licht, omdat de zon eerder opkomt en later zet. Als u nu dus de indruk dat het om ongeveer 22:30 uur is het licht in de zomer, moet u rekening mee houden dat het eigenlijk is de actuele positie van de zon van 21:30 klok.
 • In tegenstelling, toen in oktober de klok wordt overgeschakeld naar wintertijd, de indruk krijgt dat het plotseling veel eerder donker. Je moet echter niet vergeten dat het de normale tijd. Omdat in de zomer was het gewoon de klok die later blijkt een uur dan het eigenlijk was, volgens Sun.

Hoeveel dagen zijn nodig voor wennen?

 • Als u direct na het begin van de zomertijd van het bed vroeg op maandag nodig, niet vergeten, naar alle waarschijnlijkheid, dat er eigenlijk een volledige 60 minuten eerder dan gebruikelijk. Terwijl uw wekker zoals gebruikelijk gaat af op 7 klok, het is eigenlijk om je bioritme beginnen met 6 klok.
 • Hoeveel je het erg dit keer eind maart te veranderen, is individueel verschillend. De aanpassing van bioritme kan enkele dagen of weken duren. Sommige wetenschappers zeggen zelfs maanden, omdat het endocriene systeem wordt beïnvloed door de onnatuurlijke ritme. Of deze schommelingen in de hormoonspiegels, kan echter al een negatieve invloed op uw gezondheid, is omstreden.
 • Heeft u last van slapeloosheid, je dubbel gestraft. Niet alleen dat, het opstaan ​​moeilijker in de eerste paar dagen, heb je ook de indruk dat de nachten korter.
 • Echter, als je mag terug naar standaard tijd weer terug te keren in de herfst, je natuurlijke bioritme binnen 2 weken maximaal fit totdat het weer in de komende lente: "Horloges gelieve veranderen".

Tags: Onderwijs, dag, daglicht besparing, Daylight Saving Time, minuten

Gerelateerde Artikelen aan Om hoeveel minuten de dagen worden steeds korter? - Zoek uit voor de zomer en wintertijd

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden