June 1

In de tuin ontwerp groenblijvende planten worden vaak gebruikt. Daarom stuit men bij het vinden van geschikte planten bepaald op de Oleander. Echter, Gele bladeren zorg voor de hobby tuinier veroorzaken. Wat zou dit zijn en is de plant kan nog gered worden?


Oleander heeft gele bladeren - wat te doen?


Kleurrijke bloemen en rijke groene bladeren - als de Oleander moeten kijken © Klaus_Steves / PixelioEen dehydratatie moet worden vermeden

Oleander is inheems in de Middellandse Zee en in Azië. Het moet zon en veel water, dus hij is meestal te vinden in de buurt van water. De heersende milde klimaat zorgt voor de optimale kas voorwaarden om te gedijen.

  • Zelfs hier, de plant is zeer populair. Of het nu in een pot of plantte ze versierd met zijn prachtige bloemen elke tuin.
  • Heeft de Oleander gele bladeren krijgt, hoeft u niet naar dezelfde zorgen. Dit gebeurt op warme zomerdagen zeer snel. De meeste vervolgens de gehele blad is geel. Controleer of de bodem is vochtig genoeg. Is het komen tot uitdroging, moet u de plant per se meteen water. Potplanten idealiter in een achtbaan. In dit geval kan het gietwater zachtjes hierin accumuleren. Het overtollige water dat niet meer kon herbergen de kluit, maar het moet worden verwijderd uit de mat na ongeveer 2-3 uur.
  • Verstrooid worden de bladeren geel en verwelkt, dit is heel normaal, omdat de bladeren kunnen bereiken alleen een bepaalde leeftijd voordat ze nieuwe ruimte.

Haalt de Oleander gele bladeren care fouten zijn mogelijk

  • Als de Oleander Gele bladeren, kan dit ook het gevolg zijn van een gebrek aan voedingsstoffen. Hier's bevruchten geadviseerd met agrarische kalk. Een tekort ontstaat, bijvoorbeeld, als u regelmatig de planten water met regenwater.
  • Om een ​​sterke en gezonde groei te realiseren, moet u de planten te snijden in het voorjaar. Verkort een van de oude scheuten. U kunt verder gaan stilletjes royaal. Voor de rest komt voort uit driften heerlijke verse scheuten.
  • Geeft de Oleander kale plekken en ISR alleen aan de uiteinden van de nieuwe scheuten, een snoeien kan de groei van nieuwe bladeren te bevorderen.
  • Potplanten moeten in een winter kwartalen worden geplaatst voordat de eerste nachtvorst. Hoewel wordt aangenomen dat ze kunnen worden beschadigd pas vanaf -5 °, met een vroege inkwartieringen Zij zijn echter aan de veilige kant. In de winter bereikt een bescheiden, maar altijd regelmatig water. De locatie moet donker, maar mag niet te warm zijn.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Oleander heeft gele bladeren - wat te doen?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden