May 30

Minecraft dringt spelers om ronduit te monumentale structuren op te bouwen. Als je genoeg fantasie en tijd, dat is geen probleem. Vervelend waren de meest talrijke opkomst monsters dergelijke. Als zombies, maar dit kan een gelukkig uit te schakelen.


Off In Minecraft Zombies - dus het is mogelijk


Voor het temmen van de wolven tegenstanders moeten aanstaan ​​in Minecraft.Minecraft combineert verschillende games. Als het gespeeld in het avontuur en de Survival-modus, duiken op vijanden die je het leven zuur te maken. Maar als je meer geïnteresseerd in een rustige spel "Häuslebauen", kunt u van de zombies en Co draaien in Minecraft. Er zijn twee opties:

Uit zombies voordat

  1. Start het spel en wacht tot het menu wordt geladen.
  2. Zodra u het hoofdmenu, ga je naar het spel opties onder "Opties".
  3. Zoek hier naar de vermelding "Moeilijkheid", die de moeilijkheidsgraad van het spel bepaalt. Om de zombies uit te schakelen u de waarde op "Peaceful" en bevestig de selectie met "Klaar".
  4. Nu, als je een kaart van de wereld te laden, geen monsters in de Minecraft wereld zal ontstaan.

Uitschakelen Minecraft tegenstanders in het spel

Als u al speelt, kan je van de zombies te zetten, zonder terug te keren naar de Minecraft hoofdmenu.

  1. Druk gewoon op de Escape-toets en open het spel menu.
  2. Hier vindt u het spel opties onder "Opties" te vinden en zet de moeilijkheid ("Moeilijkheid") op "Peaceful".
  3. Zodra je de moeilijkheidsgraad nieuwe hebt ingesteld, kunt u het menu verlaten met "Klaar" en al eerder naar voren gekomen monsters waaronder de zombies verdwijnen.

Als je zombies en andere vijanden in Minecraft uit te schakelen, zal het spel makkelijker, maar je kunt dan later in een aantal dingen niet te gebruiken. Om zo bot om wolven te temmen of voor de productie van beendermeel (kunstmest) alleen als je skeletten dragen in het hiernamaals. Als u een veilige haven en waardoor ze betere apparatuur hebben gebouwd, is het derhalve passend om de vijand later opnieuw in te schakelen.

Tags: Games, consumentenelektronica, Computer, Minecraft, zombies, vijanden, moeite

Gerelateerde Artikelen aan Off In Minecraft Zombies - dus het is mogelijk

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden