May 31

In het dagelijks leven zijn minst een verschil tussen een factuur en ontvangstbewijs vaak een zogenaamd ontvangstbewijs toch beschouwd als identiek document. De onjuiste indeling kan resulteren in het bedrijfsleven om een ​​aantal problemen. De documenten moeten om aan bepaalde eisen voldoen om geldig te zijn.


Of factuur - zodat u vertellen het verschil


Receipts zijn geen ontvangsten.Ontdek het ontvangstbewijs

Met een bevestiging van ontvangst van de betaling wordt bevestigd. Ze zijn zelfs met iemand, dus hebben geen aanspraken meer tegen. Om dit te doen, geven een bevestiging. Wat te zoeken:

  • Een ontvangst is een privé-document dat niet alleen het bewijs van betaling of enige andere dienstverlening bevat. Het is ook het bewijs waaruit blijkt dat de uitgever de verklaring heeft verstrekt.
  • Dit certificaat moet worden verstrekt in het schrijven. Zo moet het noodzakelijkerwijs de datum van afgifte en een handtekening. Verder is de betreffende voordeel te beschrijven. De reden waarom de lijn te bepalen, niet te worden verwezen. Maar het moet duidelijk zijn in welke context de voorstelling werd gemaakt zijn.
  • Formulering: "bedrag voor rekening van het rekeningnummer" is voldoende om de prestaties te beschrijven. Je hoeft niet naar een lijst van de afzonderlijke items in het wetsvoorstel.
  • Een factuur kan een ontvangstbewijs zijn als "betaling ontvangen" op deze de memo is de datum waarop de betaling wordt geregistreerd en de notitie wordt ondertekend.
  • Niet elke betaling document is een ontvangstbewijs. Als u betaalt een rekening via overschrijving, de bankafschrift is een bewijs van betaling. Een ontvangst is ook het bewijs van betaling diensten. In beide gevallen is het niet ontvangstbewijs omdat de handtekening ontbreekt.

Over het algemeen beschikbaar voor iedereen die een dienst, een ontvangstbewijs voor. Dit wordt geregeld in § 368 BGB. De kosten van de ontvangst moet worden terugbetaald aan de exposant van de schuldenaar.

Dit is een rekening

Een wetsvoorstel is slechts een overzicht van de verleende diensten. De verplichting tot betaling is te wijten aan, bijvoorbeeld, van een koopovereenkomst, niet van de factuur. Dit geeft informatie over de service. Het is niet verplicht, noch is er een wettelijk recht, dat is vastgelegd in een wet. Zoals gebruikelijk handelspraktijken, kan de tentoonstelling ook worden opgeroepen.

  • Een bijzondere vorm is niet vereist voor een rekening. Om de factuur te worden erkend als een operationele kosten, maar je moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. U moet de volledige naam met het adres van beide partijen, evenals de fiscale nummer of fiscaal identificatienummer van de entiteit die de distributie dragen. Bovendien is de datum van afgifte, een factuurnummer, de hoeveelheid en soort geleverde goederen of andere diensten worden vermeld. Verder informatie over de verkoop belastingschuld en de belastingtarieven nodig.
  • Het wetsvoorstel dient als bewijs, indien die werden ontvangen betalingen. Hiermee kun je, bijvoorbeeld, tonen de belastingdienst dan betaalde voorbelasting, of in het geval van een garantie op de datum van aankoop te bewijzen.

Een ontvangst is een wetsvoorstel dat onder bepaalde omstandigheden kan worden aanvaard, van het belastingkantoor in de zin.

Kenmerken van de twee documenten

  • Een factuur is niet onderworpen aan een verplichte vorm, tenzij het moet worden erkend voor fiscale doeleinden. Ze kunnen worden gemaakt en elektronisch verzonden. Een handtekening is niet nodig en ook niet gebruikelijk.
  • Een ontvangstbewijs moet altijd voorzien van een handgeschreven handtekening. Het moet een datum worden toegevoegd. De dienst die wordt erkend, moeten duidelijk worden geïdentificeerd.

Opmerking U kunt alleen sporen met een ontvangstbewijs dat u een betaling hebt gedaan. Een factuur zonder bewijs van betaling is niet een bewijs van betaling.

Tags: Training, factuur, de ontvangst

Gerelateerde Artikelen aan Of factuur - zodat u vertellen het verschil

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden