May 31

Als je een kind willen en nog niet is uitgewerkt, kan de arts ook spreken over de fiets. Maar waarschijnlijk weet je niet wat dat is, toch? Hier vindt u de antwoorden te vinden.


Oefening cyclus - vestigen pil en gaan


Plant u een baby, tenminste één fiets noodzakelijk.Sommige koppels proberen voor een lange tijd, om een ​​kind te hebben, met anderen, het werkt zelfs direct na het stoppen van de pil. Als je naar de gynaecoloog, zal hij misschien vragen hoe je oefening cyclus is gewoon. Misschien zul je nu naar hem kijken verbaasd en weet niet wat hij bedoelt. Het is echter heel eenvoudig.

Dit wordt bedoeld met fiets

  • De fiets is de interval die u hebt gebruikt sinds het stoppen van de pil tot zwangerschap. Ze oefenen vrijwel zwanger te worden.
  • Een oefening cyclus begint op de eerste dag van de periode na het stoppen van de pil. Deze cyclus duurt tot de volgende maandstonden. Vanaf volgende begin van de menstruatie is de tweede oefening cyclus genoemd. Zo gaat het dan, totdat je zwanger bent.
  • Of een vrouw direct na het stoppen van de pil zwanger is of niet, hangt af van vele factoren. Cruciaal is de vraag of de eisprong plaatsvindt op tijd, hoe oud de vrouw is en of je bepaalde ziekten.
  • Vooral bij vrouwen met onregelmatige cyclus, betekent dit dat de kans op concipiëren hoger in de eerste training cyclus, omdat enkele hormonen van de pil dan nog bestaan. Hoe langer de pil wordt gestaakt, hoe moeilijker het is om een ​​onregelmatige cyclus.

De eerste tekenen van zwangerschap

  • Of de conceptie uitgewerkt, kunt u vinden met behulp van een zwangerschapstest te vroeg. Deze tests zijn zo fijn dat je een zwangerschap kan bepalen al dagen voor de volgende periode.
  • Vooral als je nooit zwanger bent geweest, is het moeilijk om de typische symptomen opmerkt. Maar heb je een kind hebt, moet u nog weten dat sommige symptomen van de zwangerschap.
  • Typisch is een tekening van de borsten. Ze zijn gevoelig en pijnlijk. Dit gebeurt meestal een week voor de komende periode te wijten. Dit probleem niet veel vrouwen vlak voor de periode en is daarom niet een zeker teken.
  • Sommige vrouwen hebben last van ochtendmisselijkheid en braken. Dat is meestal een teken dat het werkte.
  • Aangezien het lichaam en de organen moeten meer in de zwangerschap, de noodzaak om te urineren verhoogt ook. Helaas is dit ook een symptoom, die meestal niet hetzelfde als symbolen.

Vertrouw niet op een weinig karakter en maak je liever een zwangerschapstest om een ​​betrouwbaar resultaat te krijgen. Voordat dat gebeurt, maar u minstens één oefening fiets of meer nodig hebt.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: Gezondheid, tekenen, zwangerschap, zwanger, conceptie

Gerelateerde Artikelen aan Oefening cyclus - vestigen pil en gaan

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden