May 30

Met de NVIDIA GeForce G210 is een grafische kaart. Dit is derhalve onderdeel van de hardware van de computer zelf, waardoor het duurder te treden als een extern apparaat,. Een muis. Maar dit moet geen probleem met de juiste begeleiding.


NVidia GeForce G210 - Hoe om te gaan met de installatie


De aansluiting van grafische kaarten is eenvoudig met de juiste begeleiding.De NVidia GeForce G210 uw verbinding

  1. Meestal zal je een stand en computer met behulp van een videokaart, bijvoorbeeld een GeForce G210 van NVidia, in de behuizing te hebben. Hiervoor opent de eerste, die gemakkelijk kan met een geschikte schroevendraaier.
  2. Dan ben je op zoek bent naar het moederbord. Dit kan niet zo ver het hoofd worden gezien, want het is het grootste onderdeel van uw computer. Zo niet, kijk maar voor die hardware waarop de grootste fan zitten.
  3. Op het moederbord vindt u hieronder doorgaans de PCI (e) slots. Het is anders dan een gat doorlopen rijen in de naast past bij uw grafische kaart. Hier moet u kiezen voor de Allerhoogste.
  4. Als u uw moederbord te raadplegen echter niet zeker te zijn, proberen om de begeleiding van uw moederbord te zoeken of contact opnemen met de klantenservice van de fabrikant.
  5. De grafische kaart zelf hoeft dan alleen corrigeren het contact strip in dit gat druk (het contact strip herken je aan een verticale gap) en eindelijk vertrokken, aan de uitgangen van de kaart, schroef het aan de behuizing u.
  6. De installatie is nu voltooid. Een externe voeding, hoeft u niet in de GeForce G210 van NVidia, zodat u uw lichaam weer vast.

De daaropvolgende werk na installatie

  1. Zodra u deze videokaart hebt geïnstalleerd, moet u natuurlijk, sluit u uw monitor op de juiste sleuf met de juiste kabel en de eerste opstarten van de computer.
  2. Dan zul je merken dat je om drivers te installeren voor deze kaart. Dit kan ongeveer 7 met de opdracht volgorde op Windows: Configuratiescherm -> Hardware en geluiden - naar> Device Manager te bereiken.
  3. Daar vindt u eventueel direct weergegeven een onbekend apparaat waarvoor u kunt zoeken online Trieber. Als alternatief, natuurlijk, gebruik maken van de gegevens die u hebt ontvangen toen u hebt gekocht.

Tags: Computer, graphics, Hardware, grafische kaart, de installatie

Gerelateerde Artikelen aan NVidia GeForce G210 - Hoe om te gaan met de installatie

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden