May 30

De Nintendo DS is een zeer populaire mobiele game console, en er zijn tal van bekende games voor de handige apparaat. Uw scores en andere belangrijke dingen worden opgeslagen op een NDS-geheugenkaart. Kan niet meer goed dit te lezen, dus dit is natuurlijk een zeer groot probleem. Maar voordat je koopt is hetzelfde een nieuwe kaart, kunt u proberen een reparatie.


NDS geheugenkaart werkt niet - wat te doen?


De NDS-geheugenkaart moet worden geformatteerd.De draagbare spelconsole Nintendo DS

  • De Nintendo DS (NDS ook genoemd) is een klein en handig game console heeft twee LCD-schermen. Het onderste scherm van de console is aanraakgevoelig en voorzien van een microfoon. Dus de speler kan videospellen te spelen met touch of met voice control. Verder is de portable game console beschikt ook over een ingebouwde draadloze ontvanger en de meeste games kunnen online tegen andere spelers worden afgespeeld.
  • In de Nintendo DS een microSD SDHC-geheugenkaart wordt gebruikt op deze kaart en extra content, zoals afbeeldingen of video's worden opgeslagen. De scores worden opgeslagen op deze belangrijke kaart. Kan niet meer worden gelezen door de spelconsole deze kaart, zodat de spelers worden geconfronteerd met een groot probleem.

Zo kunt u de NDS-geheugenkaart te herstellen

Wanneer NDS geheugenkaart is een veel voorkomende microSD SDHC-geheugenkaart en dit kan worden gelezen met de juiste adapter ook van een normale computer. Hebt u over de Nintendo DS absoluut geen toegang tot de kaart en de inhoud ervan, moet u het beste krijgt een microSD SDHC adapter voor uw computer. Als de kaart niet kan worden gelezen, dan is de enige manier is het formatteren. Helaas verliest u door dit proces alle gegevens, maar met een nieuwe NDS-kaart te kopen.

  1. Sluit de microSD SDHC-adapter via de USB-kabel aan op uw computer en verwijder de geheugenkaart uit de NDS game console.
  2. Plaats de kaart in de PC-adapter en zet uw computer. De geheugenkaart automatisch moet worden erkend in de meeste gevallen door Windows.
  3. Doe een beroep op uw computer en klik op de rechter muisknop op de NDS-geheugenkaart. Kies Eigenschappen, dan "Format" uit.
  4. Bevestig de operatie en wacht tot het formatteren is voltooid. Verwijder vervolgens de kaart uit de adapter en steek deze in de Nintendo DS. De geheugenkaart moet kunnen worden gelezen, meestal steeds dus ook worden gebruikt.

Tags: consumentenelektronica, Computer, formatteren, geheugenkaart, gaming console, Nintendo DS, NDS

Gerelateerde Artikelen aan NDS geheugenkaart werkt niet - wat te doen?

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden