May 31

Uw navel is rood en jeukende. De huid is gebarsten en pijnlijk. Mogelijk plast je navel of woekert - heb je een navel ontsteking. Met de juiste zorg, kun je navel ontstekingen te voorkomen. Hier zijn enkele suggesties over hoe je navel ontsteking en wat u kunt doen tegen een navel ontstekingen te voorkomen.


Navel ontsteking - wat te doen?


Behandel een navel infectie goed.Wat je nodig hebt:

  • Huiddesinfectiemiddelen
  • Wattenstaafjes
  • Wond en helende zalf

Wat kunt u doen tegen navel ontstekingen

Navel infecties komen relatief vaak voor. Vaak is de navel met persoonlijke hygiëne is enigszins verwaarloosd. Als je een beetje dieper invaginated navel, verhoogt het risico van navel ontsteking.

  1. Om een ​​navel infectiepreventie, moet je je navel in de persoonlijke verzorging een beetje tijd te wijden. Droog uw navel grondig na het douchen of baden. Een navel diep je kan gemakkelijk worden gereinigd met een wattenstaafje en laat drogen.
  2. Als je wat crème op, ook de behandeling van uw navel een klein deel van de body lotion. Een goede verzorging navel zelden ontbrandt.
  3. Als er sprake is, ondanks alle zorg aan een navel infectie, moet u speciale aandacht te besteden aan je navel. Het is belangrijk desinfecteren navel. U wordt geadviseerd bij de apotheek, die de huid ontsmettingsmiddel voor u geschikt is.
  4. Houd uw navel schoon en droog. Na desinfectie, behoudt u uw navel met een wond en helende zalf. Ook zeer geschikt zijn zinkhoudende zalven. U kunt uw navel deppen met een wattenschijfje gedrenkt in kamillethee. Kamille desinfecteert en bevordert wondgenezing.
  5. Als de navel ontsteking niet verdwijnen na 3 tot 4 dagen, pus vormen, hij plast of onaangename geuren, moet u een arts raadplegen. Soms navel infectie wordt ook veroorzaakt door een schimmel. Als u niet zeker weet of uw navel ontsteking wordt veroorzaakt door een schimmel, moet u zeker zien uw huis of dermatoloog.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: huismiddeltjes, Gezondheid, huid, navel, ontsteking

Gerelateerde Artikelen aan Navel ontsteking - wat te doen?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden