June 1

Natuurlijke krullen zijn mooiste als ze vallen glanzend en peppy. Maar krullen zijn vaak moeilijk te temmen. Maar met het juiste onderhoud, kan het haar vaak tweak zoals gewenst.


Natuurlijke krullen glanzend en peppy - zodat je je haar goed te onderhouden


Met de juiste zorg, hoeft u niet te krullen te snijden. © S._Hofschlaeger / PixelioTips voor de zachte verzorging van de natuurlijke krullen

Natuurlijk krullend haar zijn bijzonder veeleisend, die een bijzondere zorg.

  • Voornamelijk krullen hebben veel vocht. Deze zijn verkrijgbaar bij bijzondere verzorgingsproducten zoals shampoos en conditioners, die speciaal zijn toegesneden op de behoeften van krullen.
  • Wees voorzichtig niet om je haar regelmatig te wassen, want dit kan het haar droog sneller te maken. Dan lijkt het bros en verliest zijn bounce.
  • Na het wassen is het bijzonder gemakkelijk op de krullen, te drogen in lucht. Als geen tijd hebben, dan kunt u ook met een föhn, die niet te warm, droog is ingesteld. Diffusie kan helpen om het haar in model te brengen.
  • Veel borstels of kammen zijn niet geschikt voor curling. Slechts één grobzinkiger kam kan helpen om het haar te ontwarren.

Styling Tips voor glanzende krullen

Steil haar is meestal glamoureus dan krullend. Dit komt door de oppervlaktestructuur, want op steil haar licht beter reflecteren. Krullen hebben niet zo'n groot en glad oppervlak en lijken vaak saai en saai.

  • Broze Natuur krullen glanzend wanneer u wrijf een beetje natuurlijke olie in het haar. Goed geschikt, bijvoorbeeld olijfolie. Een paar druppels zijn al genoeg om een ​​mooie glans te geven aan de gehele kop van haar.
  • Bij het gebruik van de olie, moet u zeker aandacht besteden aan de juiste dosering, omdat anders het haar er vettig snel. Als alternatief zijn er ook in de handel verkrijgbare olie huidverzorgingsproducten die u gemakkelijk kunt spuiten.
  • Er zijn ook commercieel bepaalde stijl- producten die zijn ontworpen om glanzend haar te verzekeren. Met elk nieuw product, moet u altijd aandacht besteden aan de reactie van je krullen, omdat elke haar is anders en reageert dus anders. Een goede styling agent voor krullen het niet plakken en droogt niet uit het haar.

Tags: Schoonheid, haar, styling, haarverzorging, glans, natuurlijke krullen

Gerelateerde Artikelen aan Natuurlijke krullen glanzend en peppy - zodat je je haar goed te onderhouden

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden