May 30

U bent op zoek naar een gids voor eigen kleding een zak? Een chique schoudertas kan zich gewoon naaien. Zakken voor dit onderdeel kan gemakkelijk worden gevarieerd. De afneembare riem is in lengte verstelbaar, zodat u de tas aanpassen aan uw behoeften.


Naai schoudertas - hoe het werkt


Een chique schoudertas kan mezelf gemakkelijk naaien.Wat je nodig hebt:

 • Een 60 x 30 cm en twill voering (jasje en rug)
 • B 25 x 30 cm en twill lining (voor)
 • C 20 x 25 cm en twill voering (voor buiten pocket)
 • D 10 x 80 cm en twill voering (wanden en bodem)
 • 4 m naad tape 30 mm breed
 • 12 x 160 cm lichaam (band)
 • 2 x 12 x 15 cm (bijlage D-ringen)
 • 1 m plakvlieseline H 250
 • 2 D-ringen
 • 2 snap haken met draaibare
 • 1 gesp 6 cm breed, zonder een doorn met het centrum bar
 • 1 drukknop
 • Stof om de voorzijde te maken


Naai schoudertas - hoe het werkt


Patroon de rug met flap © Roswitha Gladel

Selecteer materiaal voor de zak

De tas moet er goed uitzien en zijn duurzaam. In het model dat u voor dit patroon, vouwen de verlenging van de achterzijde over de voorkant. Deze enveloppe is de zichtbare voorkant.

 • Selecteer de tas een duurzame en wasbare stof. Denim of twill katoen zijn ideaal materiaal. Maak de envelop creatief met kleurrijke stoffen, in een vrolijke kleur mix, je schilderen of contact Häkelmotive op.
 • Als voedsel voor eigen zak al dunne materialen. Omdat het zichtbaar is wanneer de verpakking opent, moet de kleur van het zakmateriaal.
 • De schouderband is vervaardigd uit een brede strook basismateriaal, die versterkt is met weefsel. De optimale lengte van de band is van uw lengte en uw gewoonten, hoe wilt u uw koffers, afhankelijk. Met een hoogte van 1,75 m, de zak zit in een bandlengte van 100 cm op de heup. In de handleiding wordt een verstelbare riem en acceptabel gebruikt.
 • Een rits je nodig hebt in deze tas niet naaien. De sluiting is een drukknop, de inhoud van de zak voldoende beschermd met de grote enveloppe.

Sectie van de zak

De tas heeft een eenvoudige interface. Alle delen zijn gesneden uit de voering en de buitenstof. Je ziet het patroon stukken in beeld één en twee.

 • Rond om de delen A (envelop met rug) van alle vier hoeken. Op de delen B en C slechts twee hoeken zijn afgerond. Geef met tape aan de voorzijde van het bovenmateriaal Een diverse 25 centimeter hoog. Het wordt in het blauw in het beeld. Dit deel je aanpassen aan uw wensen.
 • De roze gemarkeerde gebied geeft aan waar een extra compartiment is naaien. Zet deze op de buitenste stof, als je wilt een buiten zak, of de bekleding, als je wilt een binnenzak.
 • Naai in principe de buitenste stof goede kanten op elkaar aan de getroffen delen van de bekleding stof. Laten we eens kijken naar de onderkant geopend voor het draaien van vijf centimeter. Strijk de stukken precies in de juiste vorm.
 • De tas krijgt een rustieke uitstraling, zoals je aan elkaar te naaien de voorbereide stukken verkeerde kanten en grenzend aan de naden met naad tape. De randen van de zak zijn dus beslist sportief.
 • Voor de schouderbanden te naaien op de zijpanelen met kleine stof bandjes D-ringen. De band zelf eindigt in twee karabijnhaak, je hangen in deze ringen.


Naai schoudertas - hoe het werkt


Voorzijde en exterieur pocket © Roswitha Gladel

Naaien artikelen

Maak eerst de buitenkant van de envelop volgens uw wensen.

 1. Naai het deel C, het recht op het overeenkomstige deel van de bekleding stof aan elkaar. Breng het en neem je het na het strijken van een met naad tape. Steppen met de naaimachine om de Part A of op de bekleding van het deel A.
 2. Als je graag buitenstof te verschijnen voor een zachte tas, binnenstebuiten strijken fleece op de onderdelen A, B en D.
 3. Voeg de delen A en B samen met het voedingsmateriaal respectievelijk verbonden. Vergeet niet om in de steek gelaten een opening voor het draaien. Naai in deel D, de lange en korte zijde twee goede kanten op elkaar op de voering. Breng de onderdelen en strijk de naden.
 4. Stel nu op het zijpaneel en de vloer. Sluit daartoe het gedeelte D langs de rand van deel B met pinnen. Begin met het gesloten einde van deel D, de stekker van de rechter bovenhoek van het deel B. Als deel D te lang is, snijden de stof aan de andere kant. Het moet een centimeter over een deel B. uitsteken Vouw de overhang in het deel D en ijzer overheen om de breuk te herstellen. Verwijder de pinnen, want je moet nog steeds aan de D-ringen te installeren.

Maak de zak

 1. Strijken stof op de resterende stroken doek. Deze altijd vereisen een versterking.
 2. Naai de twee 12 op 15 centimeter brede stroken goede kanten op elkaar om een ​​rechthoek van zes tot 15 centimeter en de lange strook met een zes centimeter brede strook te vormen. Laat ieder van de zes centimeter brede naden open delen draaien.
 3. Schuif na het draaien van de open einden in de resulterende buis en steek deze openingen. Ijzeren banden.
 4. Sleep een van de korte stukken van een D-ring. Vouw het samen naaien en het open uiteinde van een van de korte zijden van het deel D. De D-ring moet ongeveer een centimeter geplaatst van de rand. Doe dit met de andere strepen ook.
 5. Naai ene uiteinde van de lange strook aan de middelste van de sluiting. Voer het vrije uiteinde door de draaikolk van een karabijnhaak en dan ook nog van onderen door de gesp, over de brug weer. Het uiteinde van de vortex van de tweede haak en naai de band. Ze hebben een verstelbare schouderriem.
 6. Uw tas is bijna klaar. Naai de zijkanten samen deel D aan het deel B en de andere kant van het deel D van het deel A. U hebt de twee delen met elkaar verbonden door de zijpanelen en de vloer. Pak een alle naden en de open zijde met naad tape en haak de schoudergordel in de D-ringen.
 7. De grote zware envelop houdt de tas gesloten. Naai nog een print knop die de envelop aan de voorkant van de tas houdt.

Omzetten van het patroon waarin u het opzetten van meer buiten zakken of sluit een smal zakje voor je mobiele telefoon aan de kant direct onder de envelop.

Tags: Ambachten, naaien, patroon, tassen

Gerelateerde Artikelen aan Naai schoudertas - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden