June 1

Op uw mooiste dag van uw leven wilt u zelfs de mooiste jurk van je leven te dragen, dat is volkomen duidelijk. Helaas, een echte luxe kosten trouwjurk, maar ook luxe hoeveelheden geld, en als je niet wilt dat dit geld uit te geven, kunt u uw luxe trouwjurk te naaien alleen zichzelf voor. Bijvoorbeeld, volgens de ideeën in deze gids.


Naai luxe trouwjurk zelf - een gids


Wat voor soort trouwjurk!Wat je nodig hebt:

 • een zeer speciaal materiaal, bijv. als haute couture stof of Dupionseide
 • Patroon voor een brede, lange rok en een top keuze
 • Patroon voor een bijgesneden Jacket
 • Nähkreise en naaien, stikken garen
 • Naaien en Nähmaschinengarn

Dat is met de instructies makkelijker dan u misschien denkt - als u op grond van luxe trouwjurk niet begrijpt een jurk, die wordt gekenmerkt door een ongelooflijk grote en ingewikkelde interface (maar niet noodzakelijk de beste interface voor je lichaam en ook voor uw smaak veel te veel kleine gadgets bevat).

De luxe trouwjurk woont op luxe stof

 • Maar een heerlijk eenvoudige jurk, de achterkant te houden en heel andere pluspunten fungeert als een bijzonder duur cut of vele speelse details.
 • Een belangrijk voordeel van een dergelijke eenvoudige luxe trouwjurk is het eerste materiaal waarvan het wordt genaaid. Namelijk zoek een heel speciale substantie die positief onderscheidt zich ook van wat wordt meestal verwerkt voor een trouwjurk.
 • Om deze speciale stof die u met opzet een zeer eenvoudige interface kiezen verwerken, omdat dat een uitstekende kwaliteit is best uitgeoefend.
 • Als je een goed figuur met een smalle taille en een niet al te grote buste, je kon z. B. kiezen voor een combinatie van eenvoudige top en de volledige rok die komt het klassieke uiterlijk van een trouwjurk de volgende. Geactiveerd het eruit ziet als je naar dezelfde één snijden voor een bolero jas te kopen, maar je kunt ook gewoon naaien een grote sjaal om de schouders, als je het zo eenvoudig mogelijk te maken.
 • In het bovenste gedeelte kunt u kiezen tussen dichtgeknoopt, afgesloten met een rits of haak deel, als het is om goed passen. Je zou hier kunnen grijpen voor uw bruiloft jurk naar een truc: ze een deel van het weefsel van het bovenste deel Smoken verlaat en vraag de stof op te slaan om dit of deze strips heel rekbaar te maken. Afhankelijk van de snit van de top van een strook in het midden van de rug of geplaatst aan beide zijden van twee stroken, dan heb je echt volledige bewegingsvrijheid voor een geweldige bruiloft.

Het naaien luxe trouwjurk

 1. Als u uw favoriete patronen gevonden spreid ze nu op uw stof en tekenen met krijt de onderdelen die je dan uitgesneden met een marge van één centimeter. Je moet doen van de markering en snijden zeer zorgvuldig en voorzichtig, als je een kostbare stof te verwerken.
 2. Indien de zaken worden gesneden, moet u de trouwjurk, de tijd nemen, een keer samen de delen met rijgen draad. Dus kan je echt op maat van uw trouwjurk op het lichaam, met betrekking tot de bijzondere kenmerken van je personage. Misschien neemt inderdaad een vriendelijke helper nieten.
 3. Indien het model wordt gezet, wordt de machine in werking gesteld. Alleen de onderdelen zelf worden aan elkaar genaaid, dan is elke sluitingen (waar meisjes met een echt goed figuur ook de tailleband met een rubberen teruggetrokken opschieten), dan is de naden krijgen hun beurt.

Nog meer luxe de trouwjurk is de informatie

 • Als je een echt uniek materiaal dat wordt gebruikt, elke persoon wordt nu al in de ban met een oog voor de kwaliteit van een dergelijk trouwjurk.
 • U kunt natuurlijk, verhoging van de impact van uw trouwjurk, als je een aantal ongewone details toevoegen, dan ook echt verbaasd iedereen.
 • Je zou,. Voorbeeld, in de keuze van het materiaal om een ​​ietwat ongewone stof, misschien een pistache groene haute couture stof die zeer fijn is afgezet met genaaide pailletten kiezen. Dit is een zeer ongebruikelijke trouwjurk, de z. B. zal zeker prachtig op een brunette vrouw kijken.
 • Als u liever om te bewegen in de traditionele bereik van wit tot crème, kon je mooi Dupionseide nemen voor en maken de jurk alleen Bolero of schouder sjaal van een heel bijzondere, geborduurde stof.
 • Zoek naar de materiaalkeuze om definitief gespecialiseerde winkels in uw plaats of op het internet. Wees niet bang voor de prijzen tot de categorieën van buitenlandse gemaakte luxe trouwjurk te bereiken, zou je bijna vier-cijferige nummers voor een meter uitgang materiaal.
 • Check out de doek goed Naar: Veel van de exploitanten van dergelijke bronnen van het aanbod zijn vol passie voor de zaak en bieden overeenkomen met de respectieve stoffen magische accessoires.

Wanneer u de combinatie van nauw carrier shell, ver enkellange rok en bolero jasje of schouder sjaal van deze gids selecteert, kunt u door de manier niet alleen een keer het dragen van haar trouwjurk: De lichte rock pronkt een bloem schelp op de volgende zomer partij, het bovenste deel is uw favoriete jeans het extra speciaal tintje voor de club bezoeken. Wedding Dresses pick-up voor de dochters? Dit is niet meer in de mode, moeten ze ook de kans om hun favoriete outfit kiezen voor het huwelijk!

Tags: Mode trouwjurk

Gerelateerde Artikelen aan Naai luxe trouwjurk zelf - een gids

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden