June 1

Middeleeuwse markten zijn zeer populair geworden. Echt leuk, natuurlijk, als je jezelf gekleed lijkt er. Vaak is de invoer wordt daardoor verminderd. Om een ​​middeleeuwse rots zelf naaien is vrij eenvoudig, zelfs voor Nähunerfahrene het moet goed haalbaar zijn.


Naai een middeleeuwse rots zelf - hoe het werkt


Gewoon naaien mezelfWat je nodig hebt:

 • 1,40 algemeen vallend materiaal lengte maal 2 plus 10 cm
 • Naaigaren in stof kleur
 • Naaimachine of naald
 • Pins
 • Koord of elastische band

Kleren in de Middeleeuwen

 • Exact bewijs van de productie van rokken in de middeleeuwen, zijn er niet echt. Voor latere perioden zijn er verschillende documenten, door foto's en beelden. Zelfs boeken met patronen werden gevonden.
 • De Middeleeuwen, is echter nog deels een mysterie is, die geldt voor het te verkennen. Echter, het is door de traditionele tradities en overwegingen van later het ontwikkelen van een benadering kleding van de manier erdenkbar, vergelijkbaar met die op de middeleeuwse markten zal worden gepresenteerd.
 • Deze gids is daarom niet historisch bewezen, maar ontwierp een ruw idee van. Ze maken het ook geschikt voor een dergelijke middeleeuwse feesten of overlays.
 • De bereiding is eenvoudig, de rok zit nog goed in de taille en kan worden gecombineerd met verschillende andere accessoires.

De materiaalkeuze voor de rok

 • De stof kan vrij worden gekozen, maar omdat het wordt verondersteld om te kijken middeleeuwse, polyester stoffen zijn niet zeker. Goed zijn katoen of linnen, zo dun wol of zijde. Je moet de tijd gewenste roklengte nemen 2 + 10 centimeter en een stof die ten minste 1,40 meter breed.
 • Als u wilt bij elkaar te houden van de rok met een koord, dan heb je een koord dat je goed in de taille kan binden nodig.
 • Met een rubberen band moet je taille omvang minus 10 - neem 15 centimeter. Faithful is natuurlijk het snoer variant.

Het produceren van een middeleeuwse rok

 1. Meet de gewenste roklengte om jezelf of een ander persoon. U kunt ook een bestaande rots nemen voor metering.
 2. Vouw nu de stof langs de lengte van één.
 3. Nu meten van één van de smalle randen van de gewenste lengte van de rok, nemen opnieuw toe te voegen vijf centimeter en dan een rechte lijn langs de meting.
 4. Knip nu langs de lijn. Dan heb je twee rechthoeken.
 5. Om rafelen te voorkomen, naai de randen met een zigzagsteek. U kunt aanpassen in uw naaimachine of naaien van de hand zelf.
 6. Plaats de twee rechthoeken samen, de later buiten naar binnen.
 7. Naai de lange zijden aan elkaar, zodat het resultaat een slang.
 8. Evert de steen van binnen naar buiten, die de buitenzijde van de buitenkant. Klop nu de onderste kant waar de naad naar binnen rond moet ongeveer vijf centimeter. Stevig de zoom met pinnen en sloeg hem om opnieuw te naaien tot vijf centimeter. Zorg ervoor dat de pinheads buiten, zodat u kunt weer trek te houden.
 9. Naai nu al de zoom.
 10. Om het koord of rubber tunnel vervaardigen raakte de bovenzijde van de mantel 4-5 centimeter binnen.
 11. Naai deze rand op een afstand van 3-4 centimeter bepalen, afhankelijk van de breedte van de draad of tape. Laat de voorzijde een kleine opening, groot genoeg om de band of koord hoger draad.
 12. Bevestig nu een veiligheidsspeld aan het einde van de band of koord en trek deze zo door de tunnel. De rubberen band moet u eerst het andere eind vast te stellen, bij voorkeur met een paar steken.
 13. Met het snoer, kunt u nu zusammenzurren rok variabel.
 14. De rubberen band moet je naaien aan het andere uiteinde met de eerste segment.
 15. Te verfraaien Je zou zelfs een rand naaien rond de zoom rond.

Combineer deze rok kan goed met blouse en lijfje hemdje.

Tags: kleding, middeleeuws, Mode, naaien, Ambacht, rots

Gerelateerde Artikelen aan Naai een middeleeuwse rots zelf - hoe het werkt

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden