June 1

Er is een huidige trend - zakken of portefeuilles van dekzeil. De scheurvaste stof niet alleen uitzien als veel en houdt wat uit, maar volgt ook de trend voor recycling. U kunt ze naaien jezelf.


Naai dekzeil en creatief - Hier is hoe


Dekzeil wordt genaaid aan het oog.Wat je nodig hebt:

 • voldoende hoeveelheid tarpauline
 • Naaimachine
 • Jeans / leder naald
 • Polyester garen
 • Schrägband
 • Drukknop pitching

Dekzeil is een zeer sterk, dik materiaal dat je nog kunt bewerken met een commerciële naaimachine. Echter, je moet voorzichtig zijn teveel lagen niet te naaien boven elkaar - anders kan de naaimachine tijden, maar hebben hun grenzen bereikt.

Om een ​​buidel naaien van een vrachtwagen dekzeil

Van een vrachtwagen dekzeil, kan veel verschillende dingen te maken: zakken, zakjes, portefeuilles - uw verbeelding zijn vrijwel onbeperkt. U kunt het materiaal te combineren met tafelzeil of naaien stof toepassingen. De plannen voor het naaien in verschillende kleuren op de markt of om online te kopen. Milieuvriendelijk is de weg naar een nabijgelegen Spedition: Vraag om te zien als je stukken kunt krijgen Afgeschermde dekzeil. Dit is meestal goedkoper en is even geschikt is voor uw project. U moet het doek te vegen voordat naaien slechts één keer.

 1. Bedenk van tevoren wat u wilt naaien uit het vliegtuig. Voor een zak meer tilt dan een klein etui of een tas nodig. Voor het naaien, moet je ofwel een denim naald of een lederen naald, waarmee u gemakkelijk dikker materiaal bewerken gebruiken.
 2. Bedoel je om een ​​klein zakje voor munten en biljetten naaien, snijd de LWK dekzeil van een voldoende grote rechthoek. Rond de hoeken aan de ene kant iets van - deze site is de klep van de tas.
 3. Met behulp van een hamer en met een zachte ondergrond raakte de bovenkant van een drukknop aan de bovenkant van het midden van de flap. Het onderste deel je hechten aan de tas, zodat u de deur gemakkelijk kunt sluiten.
 4. Leg de zak kanten op elkaar, zodat ze later zullen kijken. Plaats, indien nodig, aan de zijkanten voorzichtig met een pin vast - maar wees ervan bewust dat een gat zelfs in het vliegtuig, is niet meer zo gemakkelijk te verwijderen. Alleen de buitenzijden van de zak niet meer zichtbaar achteraf.
 5. Naai de zijkanten van de tas mee en sluit ze met een rechte steek. Naaien twee lagen zeildoek, geen probleem voor de meeste naaien. Je hoeft niet naar de randen steek, omdat het zeil zal niet rafelen.
 6. Neem de bias tape op de hand, vouw het en naai deze op zijn plaats langs de rand van de ene kant boven de deur naar de andere kant. Draai het dan om en naai de andere rand. De door de naaien naad moet volledig worden verduisterd.

Het is gemakkelijk om uw eerste voltooide deel genaaid van dekzeil. U kunt een kleine lus optioneel hechten aan de zijkant om de buidel te bevestigen in een grotere tas of sleutelhanger.

Tags: Leisure, DIY, het naaien, tassen, naaimachine

Gerelateerde Artikelen aan Naai dekzeil en creatief - Hier is hoe

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden