May 31

Patchwork handtassen zijn modern en het is leuk om deze prachtige handtassen zelf naaien. Het is makkelijker dan je zou denken.


Naai Beautiful handtassen zelf - dus slagen PatchworkTaschen


Naai prachtige handtassen zelf.Wat je nodig hebt:

 • Paper A3 297 × 420 mm
 • veel stoffen
 • Kleurpotloden
 • Bügelvlieseline
 • Voering
 • 2 neodymium magneten

Om mooie patchwork handtassen naaien

Er zijn verschillende soorten patchwork, met enige echte mozaïeken bestaan ​​uit driehoeken en eenvoudige types zijn beperkt tot het verbinden van de strips. Mooie handtassen krijg je ook als je de eenvoudigere strepen lappendeken van toepassing.

 1. Verzamel kleurrijke of effen stoffen in de kleuren waarin u wilt uw handtassen naaien. De stoffen moeten allemaal ongeveer dezelfde dikte, het materiaal stil verschillen.
 2. De afgewerkte handtassen zijn iets groter clutchs dat eruit zal zien als een grote envelop. U moet het papier gesneden, een vel papier in de mate A3 creëren. U kunt zelf maken door steken samen 2 vellen papier afdrukken aan de lange kant. Markeer een lijn die de plaat scheidt 315 mm vanaf de bodem. Sleep nu uit het midden van de pagina om de eindpunten van de scheidslijn per lijn en snijd het vel door middel van langs deze twee lijnen. Je hebt nu een rechthoek van 315 mm x 297 mm en snijd het een driehoek. Vouw het papier tot 140 mm en 280 mm in orde, nu heb je de "envelope", waarin de vorm van de tas.
 3. Nu is uw verbeelding is nodig omdat je moet denken aan de hand van dit document gedeelte over hoe de strips die zal bezuinigen op de stof te regelen. U kunt de smalle stroken of gebruik breed, kan dit ook worden diagonale taps of gerangschikt in een visgraatmotief. Verf de papier met kleurpotloden dienovereenkomstig en testen hoe het eruit zal zien na het vouwen. Maak kalm verschillende papier bezuinigingen. Als u tevreden bent, je een foto van de mooie, nieuwe handtas (helaas alleen nog maar gemaakt van papier) te nemen en snijd de stroken van het papier. Een sjabloon wordt later gebruikt als model!
 4. Rijgen. De strepen op de bijbehorende stukken doek en snijd de stof ongeveer 1 cm naadtoeslag van Naai de strook nu, goede kanten op elkaar, zodat de geplande vorm. Dit zal de foto en het papier gesneden uit de testfase te helpen. Knip de contouren langs doorsnede recht.
 5. Iron nu vanaf de achterkant, waar de naden zijn veel mensen die op Bügelvlieseline en knip een bijpassende weer langs de hele zaak uit. Naai deze stukken goede kanten op elkaar aan de randen met fijne zigzag steken samen. Laat opent een ongeveer 10 cm breed spleet.
 6. Breng het deel, het bijna lijkt op een van de mooie, nieuwe handtassen. Vouw het en markeer een punt in de top van de driehoek en de rand van de zak, waarbij de sluiting te zitten. Het hoogtepunt gaat best met een draad, de rem op de site door de stof.
 7. Lijm van binnenuit met behulp van een stuk Bügelvlieseline ooit een neodymium magneet in de zak. Sluit de resterende slot met kleine steekjes met de hand.

Vouw de zak elkaar en naai de twee naden aan weerszijden van de "omhullende". En je bent in het bezit van een unieke en mooie handtas. Als u wilt, kunt u nog steeds een draagtas keten hechten in het achterhoofd, maar meestal deze zakken worden uitgevoerd onder de arm. Nu kunt u nog veel meer mooie handtassen te creëren op basis van deze regeling. Probeer het eens met een asymmetrische driehoek rollover van handtassen.

Tags: Vrije tijd, naaien, tassen, accessoires, Patchwork, Handbags

Gerelateerde Artikelen aan Naai Beautiful handtassen zelf - dus slagen PatchworkTaschen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden