June 1

Sommige mensen drinken 's avonds genieten van een aantal glazen bier en let op de volgende ochtend als je kijkt in de spiegel, die in haar gezicht een aantal puistjes hebben gevormd. Tegenover deze vlekken, maar u kunt iets doen.


Na bier puistjes op je gezicht - wat te doen?


Afzien van bier als een therapie.Preventie van puistjes na het drinken van alcohol

 • Als je na het drinken van bier puistjes, moet u duidelijk zijn dat dit een reactie van uw huid om gifstoffen uitscheiden. Alcohol is een gif dat schaadt vooral je lever, maar kan de resulterende metabolieten ook schade toebrengen aan uw huid.
 • De beste en meest natuurlijke hulp tegen deze vlekken is dat je onthouden van alcohol - ook al is het moeilijk voor je kunnen zijn.
 • Als u nog wilt af en toe een glas rode wijn of bier, moet je parallel drinken met elk glas alcohol een glas mineraalwater, zodat de alcohol wordt verdund en niet overbelast uw lever.
 • Vermijd bars of ruimten, is de plaats waar veel rook. Uw huid zal ook worden beïnvloed door de verontreinigende stoffen in sigarettenrook en kunnen niet vrij ademen onder bepaalde omstandigheden.
 • Als u rookt daarnaast zelf, je verergeren de kans voor een ander. Nicotine zorgt ervoor dat de kleine bloedvaten samentrekken en de huid is daarom niet direct bloed geleverd.
 • Proberen te slapen voor middernacht. Deze tijd is erg belangrijk, zodat je voldoende diepe slaap 's nachts, waar u kunt ontspannen. Slaap te kort of niet diep genoeg, zal uw huid muf en ziet er moe uit.
 • Kom alle factoren bij elkaar, het risico het grootst is dat puistjes vormen.

Vlekken van bier

 • Alcohol beïnvloedt je lichaam op verschillende manieren. Niet alleen de lever lijdt, en het zenuwstelsel en het hormonale systeem wordt beïnvloed.
 • Vooral van hormonen weet dat kan al snel leiden kleine veranderingen tot puistjes. Dit waarschijnlijk eens weet dat je uit je adolescentie.
 • Neem bier en alcohol om te worden ook je stofwisseling zal vertragen; tegelijkertijd de nieren wordt gestimuleerd, zodat je scheiden waardevolle mineralen.
 • Zoals bierconsumptie de huid op je gezicht kan beïnvloeden, zie je een aantal alcoholisten die last hebben van rosacea. Dit is een aandoening die acne en vooral neus en wangen betreft lijkt. Hier vormen puistjes en roodheid, en later zelfs gezwellen. Hoewel de oorzaak is nog niet duidelijk, maar alcohol wordt beschouwd als een factor die de progressie van de symptomen verergert.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: Gezondheid, drank, alcohol, puistjes, gezicht, bier preventie

Gerelateerde Artikelen aan Na bier puistjes op je gezicht - wat te doen?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden