May 31

Ken de belangrijkste spieren van je lichaam? De spieren van de mens: de combinatie van de spieren. Zij kunnen worden onderverdeeld in verschillende spiergroepen van een bepaald lichaamsgebied. Er zijn er weer individuele spieren groter en andere functie.


Muscle namen - de 9 belangrijkste spieren van de mens


De mens kan alleen bewegen door de spieren op verschillende manierenZonder spieren, zou het skelet een gammele skelet zijn. Ze dienen de beweging van het lichaam ten gevolge van de samentrekking (contractie) en strekken (strekken) van de spier ontstaat. De mens heeft ongeveer 600 skeletspieren die gewoonlijk worden verbonden door pezen aan het bot. Skeletspieren zijn degenen die primair verantwoordelijk zijn voor de actieve bewegingen van het lichaam, zoals het verhogen van de arm. Ze behoren tot de dwarsgestreepte spieren. De training en de vernieuwing van de skeletspier speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van slechte houding.

De individuele spieren (Latijn. Musculus) worden in detail beschreven door een toevoeging in medisch jargon. Voorbeeld: adductor brevis (brevis = kort; longus = lang). Algemeen maakt de spieren van mensen verdeeld in grote spiergroepen, zoals romp, billen, Hüftbeuge-, schouder, borst, gezicht, dijen, onderbeen, bovenarm en onderarm spieren. De volgende zijn enkele van de belangrijkste spieren van de mens.

Rectus abdominis (rectus abdominis)

Het is het grootste spier in de buikspieren en draait op beide zijden van de middelste lijn van de buik. Met een goed opgeleide buik is hij verantwoordelijk voor het zogenaamde "six-pack". Hij wordt ook beschouwd als een flexor van de wervelkolom en een gezonde houding en de uitademing van belang. In het midden van de rectus abdominis is de middellijn van de linea alba ("witte lijn").

Trapezius (trapezius spier)

De flat trapezium spier zich in de rugspieren. Aangezien het is gelegen in de nek en hier lijkt op een kap, wordt hij ook wel trapezius. De trapezius is van belang voor het verhogen van de arm, hem dat je nodig hebt om je schouders te trekken om je oren.

Deltaspier (deltaspier)

De deltoïde is een krachtige, driehoekige skeletspieren, de rug, het schoudergewricht, voor- en zijkant covers. Het is vergelijkbaar met de vorm van de omgekeerde Griekse delta. Als grootste spier van de schouderspieren, kan de beweging van de arm in alle bewegingsrichtingen. Het belangrijkste kenmerk is het zijaanzicht van de arm, vooral in abductie meer dan 90 °.

Latissimus Dorsi (latissimus dorsi)

De grote rugspier, ook wel hoest spier, is het grootste gebied van menselijke spieren en bevindt zich in de schouderspieren. Zoals triangulärer, platte spier dekt de achterkant tot net boven de onderste schouderblad. Zijn functies: adductie van de armen voor het lichaam, pronatie en het aanscherpen van de armen van boven of van voren naar het lichaam, zodat de armen rust na het verplaatsen langs je lichaam. Op een bevroren arm kon het bovenlichaam te gebruiken om de arm, alsof je met behulp van pull-ups.

Vier headed dijspier (quadriceps femoris)

In het kader van de beenspieren, hij is een van de belangrijkste spieren van de mens. De dijspier is de belangrijkste kniestrekkers op wandelen en traplopen. Bovendien voorkomt het kromtrekken van de knie bij het staan. Een sterkere beenspieren te ondersteunen alledaagse bewegingen, verlicht de ligamenten en verhoogt het uithoudingsvermogen.

Gluteus Maximus (gluteus maximus)

De gluteus maximus is een van de krachtigste na de kauwspieren van het menselijk lichaam. Het behoort tot de groep van de buitenste heupspieren, verbindt de ilium en heiligbeen aan het dijbeen en het heupextensoren maakt als lopen en staan. Het voorkomt ook kantelen naar voren. Met het volume dat hij onder de indruk van de locatie, de billen vorm slagvaardig met.

Grote borstspier (pectoralis major)

De grote borstspier bedekt als skeletspieren de gehele voorzijde rib gebied. De spier is ondersteunend voor de ademhaling en kan de arm naar binnen draaien om het lichaam als en naar voren, zoals een knuffel. Het kan als volgt worden onderverdeeld: claviculaire (sleutelbeen deel), Sternocostal (borstbeen-rib deel) en abdominale deel (abdominale gedeelte).

Two-Headed bovenarm spier (biceps)

De biceps kort genoemd biceps, is een volumineuze spier, die het uiterlijk van de bovenarm flexor oppervlak kenmerkt. Als de musculus triceps brachii tegenstander hij behoort tot de flexor groep bovenarm spieren. De bicepsenspier twee koppen en wordt vooral gebruikt voor buiging van de elleboog.

Driekoppige bovenarm spier (triceps brachii spier)

De driekoppige bovenarm spier, ook wel triceps, bovenarm spier is de extensor groep. Hij is de tegenstander van de biceps en de brachialis spier. De belangrijkste functie is het krachtig aspect van de elleboog. Een ander doel is het fixeren van het ellebooggewricht met fijne handbewegingen, zoals het geval schriftelijk.

Tags: oefening, opleiding

Gerelateerde Artikelen aan Muscle namen - de 9 belangrijkste spieren van de mens

Tags

© 2018 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden