June 1

Er zijn zo veel natuurlijke home remedies tegen muggen, want je kunt doen zonder de chemische weitgehends. Ze zijn gezonder en veel goedkoper.


Muggen rijden - met deze huismiddeltjes zal uw huid worden gespaard


Rijd muggen met zachte middelen.Muggen je zal ook zonder chemische foelie los

  • Als u muggen in het appartement, heb je niet dezelfde paniek. Het zou het mannelijk ook, en die onschadelijk zijn. Zij worden erkend door de grote sensoren. Als het een vrouwtje, ze zeer kleine sensor en een grote zuigelement. Dus, niet direct met de stok klap, de mannen hebben het moeilijk genoeg.
  • Voor buiten kunt wrijven met essentiële oliën zoals bergamot, eucalyptus of citroen. Je moet mengen in crèmes, lotions, enz. 1-4, die oliën die ze anders de huid irriteren.
  • Ze kunnen ook, als je geen essentiële oliën thuis, meng verse citroen olie. Voor dit snijden ze een citroen in de helft, knijp het sap en meng het in gelijke delen met olie. In de citroen olie in kleine flesjes Vul nu en zet het in de koelkast (2 - 3 weken hard).
  • In het appartement u helpen tomatenplanten, lavendel en kattenkruid (het tuincentrum beschikbaar). Maak het gemakkelijk op het raam of op het balkon deur. Als je leeft Parterre, mag en niet van katten, proberen te voorkomen dat het plaatsen van kattenkruid, omdat deze plant verspreidt een geur aantrekkelijk voor de zoete snoezige kleine wezens.
  • Deze mug niet eens vliegen in uw huis, maken een kom met citroensap of essentie in elke kamer. Ignite geurkaarsen tegen muggen op de geur, zoals deze plagen niet (nooit kaarsen vertrekken unbeausichtigt).
  • De beste manier om muggen komen in het appartement te voorkomen, maar zijn horren voor de ramen en balkondeuren. U kunt de ramen wijd open in de zomer, zonder de angst te worden gestoken. Het scherm vliegen moet echt dicht bij de klittenband zijn.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Muggen rijden - met deze huismiddeltjes zal uw huid worden gespaard

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden