May 30

Mount en Blade Warband neemt u mee naar de tijd van de middeleeuwen. Het spel installeren is mogelijk zonder stoom, zelfs als je het spel gekocht via Steam. Het is alleen belangrijk dat jij de productcode.
In Mount en Blade Kastelen heers © Thomas_Max_Müller / PixelioWat je nodig hebt:

  • Productcode van de berg en de Blade Warband van Steam


Mount en Blade Warband installeren - zonder Steam slaagt dus

Lees Mount en Blade Product Code van Steam

  • Voordat u Mount en Blade Warband kunt installeren zonder Steam, moet u eerst toegang hebben tot het product code. Dit werd geregistreerd bij de aankoop van het spel op het platform met uw account. Dus je moet er toegang toe hebben.
  • Als je ingelogd bent Steam, kunt u invoeren door rechts te klikken op de komst van het spel in de instellingen van de berg en Blade Warband. Hier is het menu-item "CD-Key Show" de productcode van uw gekochte game-versie.
  • Noteer dit product code op een stuk papier. U zult deze string nodig om de volledige versie van de berg en Blade Warband installeren zonder Steam. U kunt nu stoppen of Steam te verwijderen.
  • Het kan gebeuren dat u een CD-Key, die bestaat uit vijf bij vijf nummers. Echter, slechts een product key met vier bij vier personages zullen naar verwachting Warband. Heeft u een dergelijke sleutel, moet u contact opnemen met de ontwikkelaar van het spel in contact te komen, om een "echte" Key te krijgen.


Mount en Blade Warband installeren - zonder Steam slaagt dus

Warband Installeren zonder Steam

  1. Downloaden van de website van de ontwikkelaar Mount en Blade Warband. Deze download is anders dan stoom vrij kopieerbeveiliging maatregelen, naast de code beoordeling van de start van het spel. U kunt het bestand vinden onder "Warband" - "downloads".
  2. Na het downloaden van het bestand bijna 550 MB, kunt u het uit te voeren met een dubbelklik om de installatie te starten. U moet nu de locatie te installeren zoals gewoonlijk. Na een paar minuten, kunt u dan beginnen met het spel.
  3. U bevindt zich nu in demo-modus van het spel, omdat je nog niet hebt ingevoerd uw product code. Geef hem over het zodra u wordt gevraagd door de menu Games om anders te beperken uw speeltijd en kunnen geen levelen van je personage naar level 8.
  4. Nu heb je de volledige versie van de berg en Blade Warband zonder een Steam installatie op uw computer.


Mount en Blade Warband installeren - zonder Steam slaagt dusMount en Blade Warband installeren - zonder Steam slaagt dus

Tags: Computer, Steam, installeren, computer spel

Gerelateerde Artikelen aan Mount en Blade Warband installeren - zonder Steam slaagt dus

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden