May 31

Het maakt niet uit wat u koopt. Zelfs bij het kopen contract voor een motorfiets dezelfde principes als wanneer u een televisie koopt passen. Deze principes zijn echter onderbouwd door de kleine lettertjes in het contract.


Motorcycle: aankoop aankondiging - het moeten er rekening mee


Motorcycle is joie de vivre.Als je iets koopt, altijd van toepassing op de aankoopoptie van het Burgerlijk Wetboek. De wettelijke bepalingen worden aangevuld en gespecificeerd door de bepalingen en voorwaarden van de verkoper.

Een motorfiets is een zaak zoals elk ander

  • Als u wilt de koopovereenkomst voor een motorfiets te beëindigen, lees uw contract van de verkoop en de doorgaans op de achterzijde voorwaarden. Daar vind je instructies over hoe problematische gevallen worden behandeld vinden.
  • Het moet duidelijk zijn dat u alleen een koopovereenkomst wanneer een garantie bestaat kunt annuleren voor een motorfiets. Als je gewoon niet van de fiets of niet aan uw verwachtingen voldoen, hoeft u niet een recht van opzegging of ontbinding van de koopovereenkomst.
  • Dit risico moet beoordelen voordat u besluit om het te kopen. U kunt eventueel onderhandelen met de verkoper dat hij vrijwillig komt om u te ontmoeten op een basis die goodwill en de fiets neemt rug of kopen een ander model.
  • Een andere mogelijkheid is dat u het eens met de verkoper om te kunnen terugtrekken in een welbepaalde geval van de koopovereenkomst (motorfiets bewijst u als niet krachtig genoeg. Ä.).

Beëindiging alleen in geval van garantie

  • Kondig aan de koopovereenkomst, zodat alleen wanneer de motorfiets is in de fout. Onjuist het als het niet over de juiste toepassing, die u mag aannemen in overeenstemming met de koopovereenkomst, of geeft u een model werd geleverd, dat de beschrijving van de koopovereenkomst is niet gelijkwaardig.
  • Toont een fout, moet u de verkoper een kans om het gebrek te verhelpen en vernietiging van een redelijke termijn te geven. Deze periode is afhankelijk van het gemak waarmee de goederen moeten werken. De verkoper heeft het recht om twee reparatiepogingen starten of te leveren vervangen door een vergelijkbaar model. Lees de voorwaarden van de verkoper, waar de wet wordt vaak geconfigureerd in aanvulling.

Annuleer de opdracht alleen als ernstige fouten

  • Indien de verkoper niet om de fout te elimineren of kan of hij zal u met een andere motor, kunt u het contract te beëindigen of te verklaren zijn terugtrekking in de taal van de wet, op voorwaarde dat de fout wordt gevonden zo ernstig dat je vast te houden aan zijn kan niet worden verwacht in het verkoopcontract.
  • Als de storing is niet zo ernstig is, mag u alleen de koopprijs te verminderen proportioneel ten opzichte van de bijzondere waardevermindering.
  • Als er een fout is ernstig, bepaald in elk individueel geval. Rein subjectieve beoordelingen zijn niet per se beslissend. U mag een deskundig oordeel nodig.

Tags: fout, motorfiets, garantie, ontslag, te beëindigen, koopovereenkomst

Gerelateerde Artikelen aan Motorcycle: aankoop aankondiging - het moeten er rekening mee

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden