June 1

De Ölziehkur moet afkomstig zijn van Siberische sjamanen; de Russische arts dr Karach ze in de jaren negentig geïntroduceerd op een medische conferentie. Dr. Karach zegt dat Ölziehkur, wanneer u elke ochtend een mondspoeling met olie te maken, verwijdert gifstoffen uit het lichaam. De afgezette toxines in het lichaam belast Dr. Karach voor de ontwikkeling van ziekten van alle soorten. Wetenschappelijk dit tijdstip kon niet worden gedetecteerd. In Ayurveda, zijn er echter een soortgelijke aanvraag: de mondwater met sesamolie.


Mondwater met olie - dus doe het rechts rechts


Mondwater met zonnebloemolie heeft een ontgiftende werking en een verbetering bij vele ziekten.Wat je nodig hebt:

  • Eetbare olie, zoals zonnebloemolie

Om de mondspoeling met olie toe te passen op

  • Selecteer een bakolie die je leuk vond. De meeste zonnebloemolie wordt gebruikt, maar u kunt ook een andere eetbare olie te gebruiken. Speciaal aanbevolen Ook sesam en kokosolie, aangezien deze oliën hebben een antibacteriële werking.
  • Breng de mondspoeling met olie elke ochtend, zelfs voordat borstelen op.
  • Neem een ​​eetlepel van bakolie in haar mond en beweeg de olie ongeveer 10 - 15 minuten in de mond. Kauw de olie door middel van goed. Spuug het dan uit en spoel af met warm water.
  • Veel giftige stoffen zijn in vet oplosbaar. Door het mondslijmvlies kan de toxine worden vrijgegeven in de olie- en gebonden zijn. Het hele lichaam wordt ontgift door de Ölziehkur. Veel chronische ziekten, van hoofdpijn tot bronchitis, leverziekte aan hart- en nierziekte, moeten worden verholpen of verbeterd.
  • De olie kauwen speekselklieren worden gestimuleerd. Speeksel bevat stoffen die tegen ziekteverwekkers. Dus de Ölziehkur versterkt het immuunsysteem. Zij worden bereid door toepassing van Ölziehkur minder vatbaar voor ziekten.
  • Door mondspoeling met olie, de mondholte, wordt het tandvlees en de tanden reinigen. De tanden zijn wit. Zelfs tegen gingivitis, terugtrekkend tandvlees en slechte adem te helpen de Ölziehkur.

De Ölziehkur kost vrijwel niets en heeft geen bijwerkingen.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Mondwater met olie - dus doe het rechts rechts

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden