May 30

Overweeg de aanschaf van een mini schildpad, kunt u kiezen tussen een overwegend aardse of in het water reptiel. Met de juiste informatie, is het niet moeilijk een artgerechtetes levensduur van deze dieren.


Mini Turtle buy - Feiten over de verzorging en onderhoud


Mini Turtle artgerecht greep in een behuizingHouding en voeding van de Mini Turtle Meet

  • Als u wilt een mini schildpad te kopen, moet u zich ervan bewust dat er onder deze dieren Reptielen worden begrepen dat slechts een hoogte van minder dan 20 cm te bereiken. Dit zijn enkele van de schildpadden bijvoorbeeld de Europese reptielen, zoals de Griekse of Moorse schildpad en de schildpad de sieraden en muskus schildpadden.
  • Merk op dat de schildpadden behoefte aan een droge bak, waarbij heersen een temperatuur tot 30 ° C en een vochtigheid van 60%. Daarentegen houdt in het water levende reptielen grootste deel van de dag in de pool waar een temperatuur van 24 ° C. Het heeft een oppervlakte van 50% van de behuizing grootte zijn beschikbaar.
  • Overwegen voor de aankoop van de mini-schildpad dat dit bijzonder goed voelen wanneer ze samen met andere honden kunnen leven. Daarom u minstens een bak oppervlak behoefte aan twee dieren 16 keer zo lang en 8 maal zo breed als de tank.
  • Bedek de bodem van beide soorten terrarium met aarden zand mengsel en er rekening mee dat de grond op het land diep genoeg om te graven in moet, eieren leggen en dat je in een kom water in de schildpadden, die wordt gebruikt om te drinken en baden. Opzetten schuilplaatsen zoals planten, schors buizen of cairn en een serre die is verlicht met UVA- en UVB-lampen aan de vitamine D-status te waarborgen en daarmee de calcium opname in het bot en de tanks.
  • Het is belangrijk te weten dat schildpadden zijn herbivoren en daarmee voeden hooi, wilde planten en groenten kunnen echter geen vrucht krijgen vanwege het suikergehalte, om te voorkomen dat de darmflora beschadigen. Schildpadden krijgen op een plantaardig voedsel en eiwitten eten.
  • Clean dagelijkse voeding en drinkplaatsen, evenals urine en mestruimte omgeving. Zorg bij het voeren dat elk dier voldoende voedsel uit te sluiten van een ziekte heeft ontvangen.

U moet zich bewust zijn van bij het kopen van het reptiel

  • Koop uw toekomstige mini schildpad met een gerenommeerde fokker of een dierenwinkel. Er krijg je naast de dieren en de benodigde apparatuur en handige tips over verzorging en onderhoud.
  • Merk op dat de schildpadden zijn tegen een eerlijke houding meestal al in het eerste jaar van november tot maart in een winterslaap. Daarom is het niet mogelijk voor u om deze dieren in die periode te verwerven.
  • Voordat u koopt de dieren, moet u bijzondere aandacht besteden aan de gezondheid van de reptielen. Ga weg van dieren die een zachte tanks hebben door een tekort aan calcium. Ontdek de observatie van zeeschildpadden die reptielen in moeilijkheden te zwemmen en te laten zien plakkerig oogleden, moet je niet kopen, omdat ze ziek zijn en behandeld moeten worden deze dieren.
  • Het is belangrijk om te weten dat sommige soorten schildpadden, zoals de schildpad is beschermd onder de Federal Natuurbeschermingswet. Noodzaak voor deze reptielen fokken bewijs papieren die de juridische eigendom van de verkoper te documenteren. Op die manier kunt u er zeker van te illegale wildzang kopen.

Tags: Vrije tijd, kopen, entertainment, Tortoise

Gerelateerde Artikelen aan Mini Turtle buy - Feiten over de verzorging en onderhoud

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden