May 30

Als u een Mini Cooper te stellen, moet je er goed uitzien als gebruikte auto's. Immers, de problemen vaak pas duidelijk worden in een tweede blik. Toch is de kleine Brit is zo populair dat zelfs voor een gebruikte nog statige bedragen nodig.


Mini Cooper - Problemen en tekortkomingen


Gebruikte Mini's zijn erg populair in weerwil van de vele gebreken.De Mini Cooper - een cult-auto met gebreken

  • Op de weg je bent meteen duidelijk tot hem: De Mini Cooper is klein, compact en zijn verschijning of andere manier knuffelig. Aangezien Rover uit 2001 onder leiding van BMW, kunt u het nu krijgen in verschillende carrosserievarianten. Van Coupé Cabrio tot combi - de Clubman. In combinatie met de nauwkeurig gecoördineerde onderstellen productie van de krachtige motoren van de populaire typische go-kart gevoel.
  • Zoals eerder, de auto wordt geleverd met iconische UK. Maar onder zijn charmante carrosserie verbergt de kleine Brit sommige - een aantal ernstige - problemen. Als u geïnteresseerd bent in de cultus auto zijn, kijken naar de gebruikte auto's op de voet. Verwerking gebreken zoals lekkende wasmachines, defecte componenten en kletterende zonnedaken en roest optreden in vele modellen.

Deze problemen kunnen optreden

First things first: Koop een gebruikte Mini Cooper bij een gerenommeerde dealer die in een gewone koopovereenkomst met garantie komt.

  • Neem een ​​korte blik op het glas en de deuren. Als ze horen tijdens de proefrit gefluit van de voorruit en de deuren, die een defecte afdichting aangeeft. Vaak is de lacunes van de deuren niet stemmen. In de regel is dit een geval van garantie, moet de verkoper het herstel van de.
  • Het remsysteem is veel meer merkbaar. Vaak worden de remschoenen gedragen enerzijds omdat de remklauwen terminals. Hier, een regelmatige schoonmaak of een zachte loskomen en weer vast te verhelpen. Het is echter raadzaam deze werkzaamheden in de handen van professionals zetten.
  • Fatal roest op de remleidingen - hier moet worden geadviseerd een snel bezoek aan de werkplaats.
  • In oudere modellen, de kettingspanner een van de grootste zwakheden. Luister voor een koude start van de motorruimte een duidelijk ratelend die een defect duidt. Hier moet de auto in de werkplaats, als het kostbare overdracht problemen kunnen krijgen op je.

Snel Fix kleine kleine problemen zelf

  • Zelfs nieuwe auto's zijn vaak slecht gebouwd en klemmen zonnedaken, dus bij het rijden in de regen of in het waswater kan doordringen in het interieur. Heeft u geen garantie, dit is een zaak voor de workshop. Vaak is de problemen kan zelfs worden geëlimineerd als je het dak passen of vervang de motor.
  • Bad verwerkt verchromen op de mistlampen maken de coating snel roesten van binnenuit. Om dit probleem op te lossen, hetzij door het verwijderen van de mistlampen en afdichting met kit. De Mini Cooper het verwijderen en aanbrengen gebeurt voor een niet-technisch Autoschrauber binnen 15 tot 30 minuten.
  • Een stijve Motorkapontgrendeling je het risico dat ze kunnen glijden van de gids lopen. Dit is niet een direct tekort, maar onaangenaam. Echter, de fix die u op uw eigen met kabelbinders.
  • Ook zijn er vanwege de slechte kwaliteit aan voertuigen van eerdere series (1994 tot 2000) problemen roest op de uitlaat. Is uw kleine runabout beïnvloed, is het raadzaam om snel te zoeken naar een hogere kwaliteit vervanging. Installeer een nieuw uitlaatsysteem, de cultus auto is niet een grote uitgave.

Sommige voertuigen kunnen ook worden verwacht met uitval van de stuurkolom, stuurbekrachtiging en met de range controle. Hier zijn echter aanzienlijk herwerkt uit 2006, Beieren. Ondanks deze tekortkomingen, de kleine Engelsman behoort tot de gebruikte auto markt voor auto's met de laagste afschrijving. Maar je letten bij het kopen van precies en kiezen voor een voertuig met TÜV en waarborg van.

Tags: auto, kopen, problemen, mini

Gerelateerde Artikelen aan Mini Cooper - Problemen en tekortkomingen

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden