May 30

Alone in Minecraft op gaat? Met een Gift code kun je het spel en zijn oneindige facetten aan een vriend te geven, zonder dat hij moet Minecraft zelf kopen. Het bestelproces hier verschilt slechts licht.


Minecraft: Koop Gift Code


Geef Gift codes van Minecraft.Wat je nodig hebt:

 • Ondersteunde betaalmethode (PayPal, creditcard, bankoverschrijving)
 • Mojang rekening


Minecraft: Koop Gift Code

Geef Gift Code voor Minecraft

 1. Schakel uw browser op de officiële website van Minecraft . Klik vervolgens op de link "Store" in het navigatiemenu aan beide bovenste scherm.
 2. Als u nog niet bent aangemeld, moet u dit doet, anders wordt de toegang geweigerd in de winkel. Voor het kopen van een gif-codes die u nodig hebt een account bij het spel - anders zul je de ingang van de winkel gesloten.
 3. Nadat u zich aanmeldt bij de etikettering van de verschillende content verandert winkel iets. Klik op de knop aan de linkerzijde met het opschrift "Koop een geschenk code om weg te geven."
 4. Heeft u een "oude" Minecraft premium account (aankoop van het spel in de alfa- of beta), moet je je account of een "Mojang rekening" migreren. Dit duurt een paar minuten, echter noodzakelijk is. Volg de instructies op het scherm. Ga terug naar de Minecraft website en in de winkel.
 5. U wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de fabrikant, waarbij het gif-code kan worden gekocht.
 6. U kunt zelf beslissen of u wilt slechts een code hebben om weg te geven, of stuur de code direct per mail naar de vriend in kwestie nu. Zorg ervoor dat u onder de "Geef als gift? ' Door één van de twee punten.
 7. Voer nu uw gegevens tenzij u deze niet zijn gedeponeerd in de Mojang rekening. Ten slotte kunt u ervoor kiezen om Sofortuberweisung uit verschillende betaalmethodes van credit card. Om de aankoop van gif-code is voltooid en uw gekozen levering methode wordt uitgevoerd.


Minecraft: Koop Gift Code

Punten om op te merken over de code kopen

 • Terwijl Minecraft is de officiële winkel een beetje duurder, maar je moet voorkomen dat te kopen van derden gif codes. Deze zijn minder duur, maar kan worden afgeleid uit illegale bron en zijn dus verboden Mojang, zodat u niet de toegang tot Minecraft meer hebben.
 • Bij het bestellen van proces voorzichtig niet te Minecraft kopen voor hun eigen rekening, omdat ze de mogelijkheid achteraf de code weg te geven niet meer te hebben.

Tags: consumentenelektronica, Minecraft, kopen, Computer Game

Gerelateerde Artikelen aan Minecraft: Koop Gift Code

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden