May 30

Minecraft combineert eigenlijk twee games: Aan de ene kant biedt het een mooie zandbak, waarin spelers hun eigen werelden creëren naar hartelust, aan de andere kant zijn er tegenstanders die aanleiding geven tot een zekere role-playing avontuur en flair geven. Echter, niet graag elke speler te worden aangevallen van achter in de bouw. Goede zaak is er een instelling die meer zombies in Minecraft niet toestaat.


Minecraft: Geen Zombies - hoe vreedzaam te spelen


Zonder Zombies Minecraft is makkelijker.Niet zombies in het spel maken

Gelet geen zombies in Minecraft, echt afbreuk doen aan de gameplay. Echter, het is niet altijd gemakkelijk aan het begin van een ronde, om zich te verdedigen. Dit probleem zelfs beginners die worstelen. Notch, de ontwikkelaar van het spel, heeft daarom een ​​optie is geïnstalleerd, kan worden uitgeschakeld met de zombies en andere vijanden. De installatie van een modificatie derhalve niet nodig:

  1. Start het spel en wacht tot het hoofdmenu verschijnt.
  2. Hier kunt u een spelwereld te starten, maar ook de instellingen van Minecraft te wijzigen. Klik gewoon op het menu-item "Opties".
  3. In de linker kolom vinden we hier de sub-post "Moeilijkheid", die de moeilijkheidsgraad van het spel bepaalt.
  4. Klik een paar keer op de juiste knop totdat "Moeilijkheidsgraad: Peaceful" wordt weergegeven.
  5. Nu verlaat het menu Opties door het selecteren van "Klaar" en je spel opnieuw op. Zombies en andere vijanden die je maakt nu geen problemen meer voor.

Omgaan met de moeilijkheid in Minecraft

  • Zoals hierboven vermeld, kan het nuttig zijn om je slag te zijn, zet het probleem. Aangezien het heeft noch een begin goed beveiligd onderdak, heeft nog steeds machtige wapens voor de verdediging, zombies en andere vijanden kan snel een ernstige bedreiging geworden.
  • Gelukkig wordt het gekozen moeilijkheidsgraad niet bindend en kan op elk moment worden gewijzigd. In moeilijke situaties, zoals de exploratie van een grot in om verborgen monsters te houden, kan de Moeilijkheid knop in het menu Opties voor de redders. Met de instelling Peaceful daar in Minecraft en dan geen zombies meer toen ze voorheen waren deel van de wereld.
  • Permanent spelen op de laagste moeilijkheidsgraad, maar heeft geen zin. Sommige items die nodig zijn voor het spel vooruitgang, alleen krijg je als je vijanden te doden. Als je voldoende armor en goede wapens, dus je moet upgraden naar een hogere moeilijkheidsgraad.

Tags: Internet, software, Games, Minecraft, Computerspelletjes, zombies

Gerelateerde Artikelen aan Minecraft: Geen Zombies - hoe vreedzaam te spelen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden