May 31

Als je zegt in wanhoop: "Mijn zoon is liegen tegen mij, 'dus dat is een zeer open verklaring, want het roept de vraag op:" Hoe oud is je zoon " Studies hebben aangetoond dat teeanger eerder liegen als je al hebt geleerd als een kind om te gaan met leugens. Om deze reden, moet je kijken naar wat je voor op het schema kan doen, om te stoppen met liegen.


Mijn zoon is liegen tegen mij - dus je ermee om


Trust zal je helpen."Mijn zoon liegt" kan een verschrikkelijke ontdekking

 • Iedereen die heeft te zeggen: "Mijn zoon is liegen tegen mij," is zeker wanhopig, want het roept de vraag op hoe het kwam. Eén onderzoek vond dat niet alleen deel uitmaakt van een goede fantasie liggen, maar ook het vermogen kunnen zijn gesprek tegengestelde beoordelen.
 • Een logisch valse vereist een goed begrip en kinderen met goede cognitieve ontwikkeling veel moeilijker om het bloot ligt, omdat ligt de hersenen vereist ingewikkelde verbindingen uit.
 • Natuurlijk, de stelling zegt: "Mijn zoon is liegen tegen mij:" nou, dat gaat over de persoonlijke houding binnen de ouder-kind relatie, waarin u kunt een eerlijke benadering van de wet verwachten. Maar wanneer een kind begint te liegen? Het is bekend dat ongeveer puberteit "ligt" zijn piek terug tot ongeveer 16 jaar verlichten bereikt.
 • Waarom haar zoon ligt, kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld, jonge kinderen niet altijd onderscheid te maken tussen werkelijkheid en fantasie en vertellen hun vrienden, bijvoorbeeld van de grote bezittingen van hun ouders of hun ouders van grote ambachtelijke of de actie resultaten die ze willen hebben gedaan.
 • Op zo'n moment, is het een kind jonger verbergen van geheimen, maar een speciale zelf-expressie. Kinderen kunnen door overwerk of angst liggen te verdoezelen zijn eigen vermeende "zwakte" in de pre-school leeftijd. In dergelijke gevallen moet u in ieder geval spreken altijd open en liefdevol met uw kind over de specifieke zaak.
 • Vergeet niet dat kinderen die in een volwassen wereld waar ze voortdurend vinden dat is een leugen. Hoe snel je zal toegang krijgen tot een zogenaamde "leugentje om bestwil", bijvoorbeeld om te voorkomen dat verwonden van de partner of de wens van het kind voor een joint venture uit te stellen. Kinderen kunnen geen onderscheid te willen verbergen in "leugentje om bestwil" van welzijn of "leugen" voor de reden dat sommige van deze leugens.
 • In een scholier, de bepaling is "Mijn zoon is liegen tegen mij: 'Je ontmoet misschien wel meer, omdat verschillende van zes, zeven jaar kinderen grondig, als een leugen is niet langer gerechtvaardigd. Nu helpt alleen een open, eerlijke en vertrouwen debat dat is alleen mogelijk met een vertrouwensrelatie ouder-kind relatie, omdat uw kind heeft geleerd om te kunnen onvoorwaardelijk vertrouwen.
 • In principe, niet willen kinderen te liegen en te voelen in situaties waarin ze denken dat ze moeten liegen, erg ongemakkelijk. Een kind z. B. heeft geleerd om gestraft te worden voor een slecht cijfer, zal het liever alleen spreken van goede cijfers, de leugen blaast. Dit vereist dat de angst groter is dan het ongemak van het hebben om te leven met een leugen.

Help uw zoon, de waarheid vertellen

 • Geef uw kind uw vertrouwen en doen in de "eerste kleine leugen" die zij heeft begaan niet straffen. Praat, afhankelijk van de leeftijd van uw kind met hem over het onderwerp "vertrouwen -. En verlies van vertrouwen"
 • Als een leugen is blootgelegd, heeft betrekking op een "te straffen" wat je beide momenten te verduidelijken. Help je kind om de waarheid te vertellen door te leren om onderscheid te maken tussen de "straf" en "gevolgen". Dwz is. Gone een schijf te scheuren, moet het zakgeld in geloven, omdat andere sancties zijn problemen op afstand.
 • Lig je kind omdat het vechten voor erkenning, die snel kan leiden collega's een grote tegenslag vanwege leugens die zijn gebaseerd op een gebrek aan zelfvertrouwen, maak uw kind in de ogen van anderen alleen "belachelijk" en je moet overwegen een educatieve begeleiding als U kunt het zelfvertrouwen van uw kind te ondersteunen.
 • Moedig talenten van uw kind en zorgen voor een gevoel van voldoening om te helpen uw kind te ontwikkelen zelfvertrouwen, omdat het hebben van een voldoende zelfvertrouwen, kan uw kind op zijn woorden te staan.
 • Kinderen die hun ware academische prestaties ontkennen tegenover u misschien overweldigd worden op school. Zij verklaren vaak dat ze al hebben voldaan aan alle taken, om hun toevlucht te nemen in een droom wereld, zoals. Net als bij een radio, terwijl u het gedrag als onwetendheid zou kunnen zien. Neem contact op met uw kind in een open, vragen communicatie.
 • Het kan gebeuren dat kinderen liegen uit schaamte en naar "gekweld helden" te ontwikkelen. z. B. als het kind vindt dat je schamen voor haar acties zou moeten zijn, het is u wilt beschermen en leugen. Probeer de leugen bloot te leggen, door ervoor te zorgen uw kind dat niets in deze wereld is belangrijker dan je gewone relatie waarin het "in het bijzijn van anderen Shame" is niet.
 • Vraag uw kind nooit 'bekentenissen', want het zou dan voel me erg waardeloos verliezen gezicht en doen er alles aan om nooit een dergelijke situatie weer te ervaren. Boven alles, moet u uw kind met zijn leugen niet "bloot", maar samen verduidelijkt hoe een rechter kan "warrige" situatie.

Tags: Kinderen, Familie, leugens, zoon

Gerelateerde Artikelen aan Mijn zoon is liegen tegen mij - dus je ermee om

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden