May 31

Een relatie is niet alleen romantisch en harmonieus, maar betekent ook hard werken. Vooral als je hebt altijd het gevoel: "Mijn vriendin niet zegt dat zelfs een overeengekomen bijeenkomst van", kan dit de cruciale test voor uw partnerschap.


Mijn vriendin niet eens annuleert een vergadering - dus je ermee om


Door onbetrouwbaar gedrag ontstaan ​​in partnerschappen vaak geschillen.Waarom - mijn vriendin niet eens onze ontmoeting van zeggen?

Voor u als partner, kan het erg stressvol als je het gevoel dat je vriendin niet eens annuleert een afspraak met u.

  • Sinds wanneer doet zich voor wanneer je voelt die je van je vriendin niet aan stempels met u en u kunt dan staan ​​in de regen? Heb je het gevoel dat dit het geval is pas sinds een bepaalde situatie of voor een bepaalde gebeurtenis, of is je vriendin heeft altijd een onbetrouwbare soort geweest? Als het eerste waar is, moet je al snel een gesprek met je vriendin, te verduidelijken of het wil je misschien op de hoogte met deze "verachting tactiek" een beetje?
  • De gedachte "Mijn vriendin niet eens zeggen dat een ontmoeting met mij op", kan ertoe leiden dat u zeer slecht en minderwaardig voelen. Vooral als je vriend vergeet vaak afspraken, moet je proberen deze situatie te zijn niet te verwijzen. Want als je te hebben betrekking op het gedrag van je vriendin op uw eigen persoon, u alleen eindigen zelfbeschadiging ermee. Dus bescherm uw zelfvertrouwen en zeg tegen jezelf: "Mijn vriendin is net zo, dat niets met mij te maken heeft."

Zoeken in de conversatie

Als de gedachte "Mijn vriendin niet eens zeggen dat onze bijeenkomsten van" blijft op te lossen in je geest, moet u een gemeenschappelijke gesprek te eisen in ieder geval.

  • Plan voor het spreken van een precieze termijn en niet draaien net als dat tussen. Het is een belangrijke basis die beide partners nemen dit voldoende tijd.
  • Beschrijf je vriendin, wat hun gedrag triggers in u. Misschien had ze niet raden wat letsel ze zo met je doet.
  • Word zo gedetailleerd mogelijk bij het beschrijven van situaties. Alleen dan kan je vriendin te begrijpen en te begrijpen wat maakt ze, in uw visie op het probleem verkeerd.
  • Formuleer duidelijke wensen aan je vriendin. Ook hier moet je zo specifiek mogelijk zijn, zodat de vriend krijgt een idee van wat ze kunnen veranderen in zichzelf, zodat je beter in de relatie voelen.

Tags: beweging, partnership, vriendin, relatie, vergadering, gewapend

Gerelateerde Artikelen aan Mijn vriendin niet eens annuleert een vergadering - dus je ermee om

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden