May 31

Veel pacht in Duitsland zijn gesloten op grond dat de verhuurder, het appartement of het gebouw op dit moment niet kunt gebruiken of zelfs willen, en daarom huurt het pand. Echter, als de verhuurder komt tot het besluit om persoonlijk gebruik bestand en uitspreken Mietkündigung de huurder voor persoonlijk gebruik, een aantal formaliteiten en termijnen worden strikt nageleefd.


Mietkündigung voor persoonlijk gebruik - hoe het correct gedaan


Rechtvaardig de beëindiging van een huurovereenkomst.Tot de wet voor persoonlijk gebruik adverteren

 • Wilt u uw huurders aan de Mietkündigung drukken voor persoonlijk gebruik voor u of naaste familieleden, is dit in principe mogelijk, maar moet in de opzegging worden gedocumenteerd door een belangrijke reden. Zelfs de formele aanwijzing van een tegengestelde beëindiging, moet u schriftelijk, sinds het ontslag van bij het begin is anders vervalt. Uw brief aan Mietkündigung voor persoonlijk gebruik moet voldoen aan een aantal formele richtlijnen niet worden aangevochten door de huurder wegens procedurefout aan.

Om de opzeggingsbrief van de lease grond van zijn behoeften te formuleren

 • Let hier moet in ieder geval dat de opzegging schriftelijk worden onder alle omstandigheden en is de huurder ook goed afgeleverd, die kan worden gedaan (door getuigen), aangetekende brief of andere koeriersdiensten door persoonlijke aflevering.
 • Bovendien moet je duidelijk maken duidelijk in de brief, die de reden waarom is het ondertekenen van hun eigen gebruik. U bent verplicht om de specifieke feiten te vermelden en moeten uitvoeren, welke persoon het voorwerp hier moeten aannemen.
 • U moet ook informatie verstrekken over familierelatie of bekende relatie, omdat alleen naaste familieleden of kennissen of werknemers aan wie je een bijzonder hechte relatie, komen als geautoriseerd in overweging. Hier zijn je zelfs op om de levende relatie om te leiden.
 • In ieder geval moet u uw huurders wijzen op een bijzonder recht van verzet in de aanwezigheid van sociale problemen.
 • Zorg er ook voor dat uw en de juiste gegevens van de huurder genoemd in de brief en ondertekenen leesbaar met uw volledige naam.

Bestaande eigen gebruik in de beëindiging

 • Je kan alleen maar zeggen dat uw huurder Mietkündigung voor persoonlijk gebruik, als dit inderdaad wordt gegeven en gedurende de opzegtermijn en, wanneer een actie door de huurder wordt gevraagd, zal bestaan ​​in het gehele evacuatie proces.
 • Wanneer dit niet meer het geval, dat niet effectief is als gevolg Mietkündigung eigen gebruik. Over Hier heb je je huurders onmiddellijk geïnformeerd te worden, als je anders bedreigen potentieel significante schade.

Naleving van de wettelijke termijnen

 • Aangezien het een goede kennis van deze beëindiging formulier, moet u in principe voldoen aan de deadlines. Deze stijging na verhuur. Bij de volgende periodes tijd die je hebt in het algemeen te houden:
  - Drie maanden na een verblijf van maximaal 5 jaar
  - Zes maanden in een periode van verblijf van meer dan 5 jaar
  - Negen maanden in een periode van verblijf van meer dan 8 jaar
 • Bent u deze termijnen niet wordt voldaan, de opzegging is ongeldig.
 • Een eerdere, buitengewone kennis, kunt u alleen krijgen als de huurder niet aan zijn verplichtingen behoorlijk of anderszins negatief opvallende ontmoeten, maar wat u heeft meestal een klacht van de huurder resultaat.
 • U kunt in staat zijn om het eens door een wederzijds ondertekend en door de notaris of advocaat beëindigingsovereenkomst met ontslagvergoedingen op voortijdige beweging onderschreven. Daartoe moet uw huurder echter bereid zijn vrijwillig.

Redenen voor gebruik als persoonlijk gebruik

 • Om de Mietkündigung uitgesproken voor persoonlijk gebruik door moet worden plausibele redenen. Deze zijn onder andere:
  - Als het object wordt gebruikt als bejaardenhuis u
  - Als naaste familieleden hebben Wohnbedarf
  - Als u persoonlijke redenen, zoals baan verandert, huwelijk of nageslacht kan zetten
  - Als u wilt opnemen van een naar mantelzorgers
 • Als geen van deze of vergelijkbare redenen voor, je hebt geen recht op de beëindiging van de huurovereenkomst. Zelfs de loutere wens om de gehuurde ruimte te gebruiken, rechtvaardigt u niet in de gaten.

Tags: Wonen, persoonlijk gebruik, Mietkündigung, verwanten

Gerelateerde Artikelen aan Mietkündigung voor persoonlijk gebruik - hoe het correct gedaan

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden