June 1

Microfiber beddengoed kan de oplossing voor mensen met allergieën. Maar wanneer onjuiste wassen kan problemen veroorzaken - vooral voor mensen met een allergie - in te voeren.


Microfiber beddengoed voor mensen met een allergie - dus ze te wassen


Drogen aan de lucht voldoende. © Rolf Handke / PixelioWat je nodig hebt:

 • Mild schoonmaakmiddel
 • of speciale microfiber detergent

Was microfiber beddengoed - hoe het werkt

 1. Lakens gemaakt van microfiber kan in principe worden gewassen thuis, zelfs samen met andere beddengoed als u voldoet aan een aantal basisregels.
 2. In principe moet u het wassen etiket op het beddengoed mee.
 3. Dit verschaft gewoonlijk een was bij 60 ° C U kunt echter wassen niet te zwaar vervuild wasgoed met 30 ° C.
 4. Een speciale wasmiddel voor microvezels worden gebruikt, maar niet noodzakelijk in beginsel. Het volstaat meestal zachte zeep waarin de kleuren beschermt.
 5. U kunt een droger gebruiken, zodat u voorkomen dat kreuken voor het drogen van het beddengoed vrij.
 6. Echter, aangezien de lakens microfiber droogt snel, zelfs in de lucht, kunt u deze energie te besparen en bladen gewoon hangen zo kreukvrij mogelijk.
 7. Een strijkijzer met strijkplank is vaak niet nodig. U kunt het beddengoed evenals bij lage temperaturen gemakkelijk te gebruiken, zelfs vanaf de linkerkant.

Deze moeten zich bewust zijn Allergy

 1. Microvezeldoeken en poetsdoeken gemaakt van microfiber niet te worden behandeld met wasverzachter, omdat dit de uitstekende zuig- en reiniging eigenschappen worden aangetast.
 2. Dit moet voor beddengoed gemaakt van microfiber worden bewaard. Dus niet alleen de aangename huid gevoel van deze beddengoed wordt behouden. Aangezien veel allergielijders alleen reageren op de toevoegsels in wasverzachters, zouden hypoallergene voordeel microvezel door het gebruik van wasverzachters weer passé zijn.
 3. Special detergentia zijn - zoals reeds vermeld - niet noodzakelijk een goedkope lichte detergent volstaat meestal. Als u reageert als allergisch voor een bepaalde detergent, hoeft dit natuurlijk niet te gebruiken voor microfiber. Misschien heb je een speciale biologische detergent in uw geval nodig. Doseren is zo laag mogelijk, dit maakt ook microvezel doordat de aanwezige verontreinigingen is hier slechts oppervlakkig.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Microfiber beddengoed voor mensen met een allergie - dus ze te wassen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden