June 1

'Mia san Mia "- een term die komt terug in contact met de voornamelijk Duitse voetbalfans. Maar wat is precies deze kleine zin eigenlijk en waar het is ontstaan?


"Mia San Mia" - wat betekent dat?


'Mia san mia "- traditionele kleding in Beieren'Mia san Mia, Mia san Bayern! "

  • True, wordt de term "Mia san Mia" in de eerste plaats geassocieerd met FC Bayern München in het Duitse voetbal in combinatie. Tijdens deze term in eerste instantie niets meer dan zeggen: "we zijn wij", dus op een tweede blik, maar wat meer aan de hand.
  • Terwijl Bayern te worden aangeduid door sommigen als voetbal "succesvol", anderen noemen het gewoon "arrogant". Beide kunnen worden getraceerd, de laatste voor vele door te zeggen "Mia san Mia" to the point is gebracht.
  • 'Mia san Mia "vanuit het perspectief van Bavaria betekent dat u kan worden onder de indruk van een andere club, zeker niet mag beïnvloeden. Bayern hebben hun eigen geest, hun trots en aansluiting naar hun thuisland. De Beieren zijn Beieren.

Wat de zin betekent voorbij

Zoals net uitgelegd, bent u waarschijnlijk bekend met de zin "Mia san Mia" in de eerste plaats uit de wereld van het voetbal. Maar de term wordt ook gebruikt buiten de sport?

  • 'Mia san Mia "is zo vaak voor dat het de houding van veel Bayern in veel gebieden van het leven geworden. Omdat het dialect alleen in deze kleine zin is voor velen "thuis" - en Bayern kan zeker identificeren met hun thuisland.
  • Als je ooit naar het Oktoberfest bent geweest of heb het in de krant of tv-beelden gezien, weet je dat de meester bezoekers dragen Lederhosen en Dirndl daar. Waarom is dat? Het is een soort van trots en een teken van het thuisland. Die nergens anders in de wereld dragen lederhosen, geen last van iedereen, want 'Mia san Mia ".

Voortgekomen uit de wereld van het voetbal is 'Mia san Mia "is allang niet meer een zuiver sportieve expressie, maar een gedeeltelijk beetje koppig en eigenwijs uitdrukking van de mentaliteit van veel Bayern.

Tags: Verder, München, Beieren, uitdrukking

Gerelateerde Artikelen aan "Mia San Mia" - wat betekent dat?

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden