May 30

Modern laminaten, die niet meer geslagen tijdens het leggen met een knuppel, soms iets helderder is dan de gewrichten verbonden of vastgemaakt slaan. Zelfs met andere laminaat maakt het afdichten van voegen zinvol.


Met laminaat verzegelen de gewrichten - Hier is hoe


Fugenabdichten is meestal niet nodig. © schemmi / PixelioWat je nodig hebt:

 • Kant sealer
 • of nanosealing
 • of Erstpfleger
 • Laminaat Pfleger

Belangrijk voor laminaatvloeren

Voordat je aan de slag om de afdichting van de gewrichten van laminaatvloer, moet u overwegen het volgende:

 • Er zijn veel verschillende laminaten, sommige hebben een decoratieve laag papier, kunnen deze laminaten bijzonder aan de randen van de afzonderlijke kaarten verkleurd door de producten. Maak de veiligheid een test op een stukje vóór de behandeling van de vloer.
 • De producten zijn bedoeld om nieuwe vloeren te verzegelen voordat u de plinten geïnstalleerd. Als u wilt verzegelen pas na een paar jaar van gebruik, verwijder de plinten en reinig de vloer grondig. Vooral slijtage rubber schoenen moet u overleggen met een gum je abrubbeln verzegelen dit anders is.
 • Houd de instructies van de fabrikant van de betreffende verbinding. Sommige pre-reiniging met specifieke producten wordt voorgeschreven. Hou je eraan. Sommige producten moeten opnieuw worden toegepast om bepaalde wachttijden, anderen worden gepolijst uit. Dit kan zeer verschillend zijn.

Let op de verbindingen in het laminaat niet met de aldus afgedichte producten, zoals het geval is met parket, maar kan enigszins beschermen de gewrichten en de randen tegen water en vuil binnendringen. Beschermen Ook Nano afdichtingsmiddelen iets tegen krassen en om schade te voorkomen, als je ooit vloeistoffen morst. Je moet nog steeds voorzichtig zijn met vocht.

Afdichten van de voegen geleidelijk

 1. Verwijder de plinten, op voorwaarde dat zij al gemonteerd waren. Om de producten te voorkomen dat er plassen en verquillt het laminaat in het gebied.
 2. Reingen de vloer grondig met een bezem en stofzuiger. Verwijder eventuele sporen van vervuiling door laarzen.
 3. Veeg de vloer met een vochtige vloer wisser. Nieuwe vloeren mag niet eerder worden gedweild in sommige producten! Draag ze indien nodig aan de Voreiniger. In nano zeehondenjagers dat is meestal het geval.
 4. Brei nu gelijkmatig het product op de gewrichten te dichten. Absoluut puddelen vermijden. Wacht tot de voorgeschreven tijd en dragen zo nodig de volgende laag.
 5. Polijsten het laminaat van residuen van het product aan de gewrichten te verzegelen en past de plinten nogmaals.
 6. Gebruik ook althans tussen af ​​en toe dringt later schoonmaakproducten met randbescherming, deze zijn niet bedoeld om de voegen af ​​te dichten, maar aan de randen van het laminaat in de planken voorkomen water.

In kamers met de gebruikelijke belasting van bodemafdekking de voegen bij laminaat gewoonlijk niet noodzakelijk, een nano coating kan, maar vereenvoudigt het reinigen.

Tags: Yourself, laminaat, afdichting, afdichting gewrichten

Gerelateerde Artikelen aan Met laminaat verzegelen de gewrichten - Hier is hoe

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden