June 1

Komkommers zijn zeer veelzijdig. Ze smaken niet alleen goed, maar zijn ook een gezonde remedie voor allerlei kwalen. Zelfs voor onervaren koks komkommer gemakkelijk te bereiden. Dus profiteren van hun vitaminen en hun legendarische eigenschappen.


Met komkommer Vitaminen verbruiken - kennen en verwerking voorstellen


Komkommers worden niet alleen overtuigend vanwege hun vitaminen.



Algemene informatie over de komkommer en vitaminen

 • Komkommers bevatten veel vitaminen en mineralen. Ze bestaan ​​uit ongeveer 95% water. 100 gram komkommer hebben slechts ongeveer 15 calorieën. Als je wilt afvallen, per se gebruik je hun calorie woning. Als dorstlesser, verfrist ook in de zomer uitstekend door hun extreem hoog percentage van de vloeistof.
 • Komkommer (Cucumis sativus) behoren tot de familie Cucurbitaceae. Botanisch zijn de vlezige vruchten van de bessen. Ze groeien klimmen of kruipen in tuinen en velden en worden geoogst en gegeten in de groene groeifase.
 • Overigens, de oorsprong ervan is niet duidelijk. Men denkt dat het zou kunnen komen van tropisch Afrika. Of uit Noord-India. Anyway waardeerden reeds de oude Grieken en Romeinen, de komkommer en gebouwd op het.
 • Slavische volkeren kon komkommer beroep met het melkzuur gisting en dus profiteren van de vitaminen en ingrediënten ook tijdens het koude seizoen.
 • Store komkommers niet naast appels, ze bederven sneller anders. Komkommers hou niet van koude temperaturen, ze zijn gevoelig voor vorst en warmte liefde. Dus gelieve niet in de koelkast.
 • Reinig het ruwe oppervlak van de komkommer grondig onder stromend water met een plantaardige borstel. Consumeer mogelijk biologische komkommers.

Gezondheidsvoordelen van komkommer

 • De effecten van komkommer in de natuurgeneeskunde zijn legio. Naast de verfrissende eigenschap komkommer ook worden toegeschreven aan gezondheidsbevorderende functies. Omdat komkommers hebben ontgiftende, het zuiveren en bloed zuiveraar.
 • Zowel extern als intern, profiteert u van de eigenschappen van de komkommer. Ze heeft een vochtafdrijvend effect en de spijsvertering. Bovendien, vanwege het hoge vochtgehalte, de verblijftijd in de maag binnenkort snel het door de darmen. Zo hun actieve ingrediënten kunnen snel worden gerealiseerd en de spijsvertering functies.
 • Bovendien wordt de huid ook profiteren door de externe toepassing van de komkommer. Komkommer kalmeert jeuk en ontstekingen. Na het aanbrengen van het sap zachtjes masseren en laten drogen. Vooral in het licht zonnebrand is aangenaam koel.
 • Zelfs als een schoonheid masker plakjes komkommer altijd populair. Vernieuw de gezichtshuid en het verminderen van donkere kringen. Bovendien, komkommer een regulerend effect op overgangsverschijnselen en diabetes.

Verwerking van voorstellen - groentesap, komkommersalade en gesmoorde

De meeste komkommer wordt gegeten als een salade. Maar ook als een soep of groenten overtuigt. Komkommers zijn ook uitstekend als een eenvoudige snack.

 • Komkommers handelen en de fundamentele schoonmaak op een zuur-geladen lichaam. Meng dit komkommer met een vleugje citroen en eventueel een paar ijsblokjes om een ​​heerlijke caloriearm groentesap.
 • Voor een salade, snijd de gewassen komkommers gesneden of snijd ze in plakjes. Voeg gehakte tomaten, uien, een beetje citroensap en olijfolie en smaak het geheel met zout en peper uit. Verse dille geeft de salade met vitaminen een speciaal tintje. Omvatten zoals gewenst add zwarte olijven en feta kaas.
 • Voor een koude komkommer soep komkommer worden gepureerd. Voeg peper, zout, dille en sommige kefir of yoghurt - klaar is de vitaminerijke voeding.
 • Indienen bij jas aardappelen gestoofd. De komkommers zijn geschild dit, halveren en uiteindelijk gestript en verpletterde het. Snijd de ui en paprika toe en bak met olie. Giet vervolgens in groentebouillon, augurken en kook sudderen kort. Zout en peper naar smaak gebruik. Serveer met z. B. peterselie, bieslook en dille.

Profiteer van de vele voordelen, de komkommer en de eenvoudige bereiding. Vooral omdat komkommers zijn permanent beschikbaar en makkelijk op te bergen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Met komkommer Vitaminen verbruiken - kennen en verwerking voorstellen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden